AD 1. týden květen Effaclar

Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium

Zobrazit katalog
Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium
3,6 5 hodnocení
Tablet - dotykový 8" 1024x768 LCD, Cortex A9 1.6GHz, RAM 1GB, interní paměť 16GB, WiFi, Webkamera, USB 2.0, microSDHC slot, Li-Pol, HDMI, Google Android 4.1
Kód:  RF008h4 Stránky výrobce
Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium Prodej skončil

Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium

Tablet Sencor Element 8V3 je lákavý svým tenkým provedením a výkonem dvoujádrového procesoru, čímž vám otevírá dveře pro rychlé a komfortní užívání. Poskytne naprosto pružné prostředí pro pohodlné užívání nejrůznějších internetových služeb včetně pohodlných videohovorů přes webkameru. Můžete tak sdílet svoje zážitky na sociálních sítích s přáteli, ale zůstane v kontaktu i s vašimi nejbližšími. Díky velké rozšířenosti operačního systému Google Android 4.1 máte na výběr z množství dostupných aplikací i her, takže si jistě každý vybere to své.

Multimediální funkce potvrzuje fakt, že je tablet vybaven HDMI portem pro sledování oblíbených filmů či seriálů na vašem televizoru. Na těle tabletu je také k dispozici USB konektor typu host/slave, takže připojíte flashdisky a další periferie. Uvnitř je však 16 GB paměti, což je jistě více než dostatek paměti do základu. Rozšiřování kapacity je možné díky slotu pro karty Micro SDHC.

Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element 8V3 16GB White Aluminium.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací