Dvouletá záruka pro firmy

Antivirové programy

Zobrazit katalog
Cena
-
Hodnocení od zákazníků
Určení
Pro domácnosti
(33)
Pro firmy
(9)
Pro školy
(8)
Pro státní správu
(7)
Produkt
Norton 360
(9)
ESET HOME Security
(3)
Avast Premium
(2)
Bitdefender Antivirus
(2)
Bitdefender Family pack
(2)
Typ softwaru
Antivirus
(7)
Internet Security
(13)
Bezpečnostní software
(3)
Operační systém
Windows
(26)
MacOS
(16)
Android
(17)
IOS
(14)
Jazyková verze
Čeština
(20)
Angličtina
(10)
Slovenština
(4)
Všechny EU jazyky
(9)
HU
(9)
DE
(9)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

V době stále sílících hrozeb na internetu by antiviry měly být základem každého počítače. Chrání totiž nejen před infikovanými soubory v počítači, ale zabezpečují třeba i online platby nebo vaše údaje na síti. Dobrý antivirus dokáže detekovat nejrůznější červy, trojské koně, ale i spyware, phishingové útoky nebo třeba e-mailový spam.

Pokračovat

Co by měl umět antivirus?

Mnoho lidí si myslí, že jim bude bohatě stačit antivirus zdarma. Ty mají ale zpravidla jen základní funkce a na některé útoky nemusí stačit. Profesionální antiviry oproti tomu poskytují třeba rezidentní štít, firewall proti hrozbám z internetu nebo skener infikovaných souborů. Obecně je můžeme rozdělit na tři kategorie.

Klasický antivirus – základní ochrana počítače proti virům a jiným digitálním nákazám. Skenuje váš počítač a hledá v něm nebezpečný software. Pokud ho najde, může ho smazat nebo uložit do truhly.

Internet Security – chrání před hrozbami, které číhají na internetu. Zabraňuje krádežím identity nebo peněz při online platbách, filtruje spam nebo spyware a může chránit i webkameru před zneužitím.

Komplexní ochrana – kromě škodlivého softwaru chrání i před online hrozbami. Komplexní antivirový program by měl obsahovat funkce jako spamový filtr, anti-phishing nebo firewall.

Jak vybrat antivirový program

  • Typ zařízení – jsou antiviry určené pro počítače, mobily nebo obojí zároveň. Záleží na vás, jakou ochranu potřebujete.
  • Počet zařízení – licenci si kupujte podle toho, kde všude hodláte antivirus používat. Pokud máte např. mobil, tablet a notebook, zvolte licenci pro 3 zařízení.
  • Funkčnost – zkontrolujte, jestli je vámi vybraný antivir kompatibilní s vaším operačním systémem.
  • Délka licence – vybírat můžete z několika variant, nejčastější varianty jsou 12, 24 a 36 měsíců.
  • Typ použití – na domácí použití vám bude stačit nekomerční licence, pro pracovní si musíte pořídit licenci firemní.

Komplexní ochrana je ten nejlepší antivirus. Poskytuje množství doplňkových služeb jako je ochrana údajů, filtrování spamu nebo rezidentní štít, které základní antiviry zdarma postrádají.

Nejznámější antivirové programy

  • Avast – český antivirus, který ve světě platí za jeden z nejspolehlivějších. Pokud vlastního jeho antivirový program zdarma, zvažte přechod na profesionální licenci. Ta poskytuje komplexní ochranu i před online hrozbami a má příjemnější uživatelské prostředí.
  • AVG – taktéž česká firma, jejíž AVG Internet Security chrání i před spywarem, na který byste normálně museli mít speciální software.
  • ESET – slovenský antivirový program se službou Anti-Theft, která dokáže lokalizovat ukradený nebo ztracený notebook.
  • F-Secure – antivirus z Finska, který automaticky skenuje vámi prohlížené stránky a obsahuje mód pro hráče počítačových her.
  • Norton – americká firma patřící k matadorům antivirového průmyslu. Kromě ochrany poskytuje třeba i cloudové úložiště s kapacitou až 25 GB.

Hledáte detailnější definici ke slovu antivir nebo antivirus? Jaké metody tyto aplikace používají? Nebo si chcete počíst něco o historii antivirů? Nám se líbil článek antivirus na Wiki, kde se autorům již vše podstatné podařilo shrnout za nás.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
ESET HOME Security Premium (elektronická licence) Dostupnost dle položek v sadě
Internet Security ESET Internet Security, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 240,-

2.
Internet Security ESET HOME Security, předplatné, jazyková verze: čeština, slovenština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
990,-

3.
ESET Mobile Security (elektronická licence) Dostupnost dle položek v sadě
Internet Security ESET Mobile Security, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy, pro školy a pro státní správu, určeno pro mobilní zařízení, kompatibilní s operačním systémem Android, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
289,-

Další nejprodávanější
33 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,6 20×
Norton Antivirus Plus, 1 uživatel, 1 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Antivirus určený pro 1 zařízení, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
398,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ980c7e
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,6
AVG Ultimate Multi-Device pro 10 zařízení na 12 měsíců (elektronická licence)
Bezpečnostní software AVG Ultimate určený pro 10 zařízení, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 149,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ345e
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,0
ESET HOME Security Essential (elektronická licence)
Internet Security ESET HOME Security, předplatné, jazyková verze: čeština, slovenština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  990,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: WZ530NAD
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,7 17×
Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 36 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 5 zařízení, délka předplatného: 36 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 499,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a7
4,2
Norton 360 Premium 75GB, VPN, 1 uživatel, 10 zařízení, 36 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 10 zařízení, délka předplatného: 36 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 999,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a8
4,5 15×
Avast Premium Security pro 1 počítač na 12 měsíců (elektronická licence)
Bezpečnostní software Avast Premium určený pro 1 zařízení, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
609,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: SWLA0043
5,0
Norton 360 Standard 10GB, VPN, 1 uživatel, 1 zařízení, 36 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 1 zařízení, délka předplatného: 36 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
999,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a5
4,9 21×
Bitdefender Mobile Security pro Android pro 1 zařízení na 1 rok (elektronická licence)
Internet Security Bitdefender Mobile Security určený pro 1 zařízení, přenositelná, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení, kompatibilní s operačním systémem Android, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
299,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: SWLB0035a
5,0
Norton 360 Standard 10GB, VPN, 1 uživatel, 1 zařízení, 24 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 1 zařízení, délka předplatného: 24 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
799,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a1
4,5
Norton 360 for gamers 50GB, VPN, 1 uživatel, 3 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 3 zařízení, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy, pro školy a pro státní správu, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
699,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668l
4,8
Norton 360 Deluxe 25GB, VPN, 1 uživatel, 3 zařízení, 24 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 3 zařízení, délka předplatného: 24 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 059,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a2
4,8
Norton 360 Deluxe 25GB, VPN, 1 uživatel, 3 zařízení, 36 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 3 zařízení, délka předplatného: 36 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 399,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a6
4,0
Norton 360 Premium 75GB, VPN, 1 uživatel, 10 zařízení, 24 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 10 zařízení, délka předplatného: 24 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 559,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a4
4,7
Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 24 měsíců (elektronická licence)
Internet Security Norton 360 určený pro 5 zařízení, délka předplatného: 24 měsíců, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
1 159,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: WZ668a3
5,0
ESET HOME Security Premium (elektronická licence)
Internet Security ESET Internet Security, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  1 240,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SSPNAD
5,0
ESET HOME Security Ultimate (elektronická licence)
Internet Security ESET Family Security, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a Linux, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  2 990,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: FAM10NAD
4,8 39×
Bitdefender Internet Security (elektronická licence)
Internet Security Bitdefender Internet Security, přenositelná, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  699,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SWLB0014NAD
4,8 105×
ESET Mobile Security (elektronická licence)
Internet Security ESET Mobile Security, předplatné, jazyková verze: čeština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy, pro školy a pro státní správu, určeno pro mobilní zařízení, kompatibilní s operačním systémem Android, zeměpisné omezení: pouze v ČR, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  289,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: WZ527NAD
4,6 27×
Bitdefender Total Security (elektronická licence)
Internet Security Bitdefender Total Security, přenositelná, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  1 199,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SWLB0026NAD
4,6 37×
McAfee Total Protection (elektronická licence)
Antivirus McAfee Total Protection, předplatné, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, pro firmy, pro školy a pro státní správu, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, zeměpisné omezení: pouze v EU, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  499,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: WZ377e01NAD
4,3 15×
Bitdefender Antivirus Plus (elektronická licence)
Antivirus Bitdefender Antivirus, přenositelná, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  549,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SWLB0002NAD
5,0
Bitdefender Family Pack (elektronická licence)
Internet Security Bitdefender Family pack, přenositelná, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro mobilní zařízení a PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, macOS, Android a iOS, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
od  1 899,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SWLB0032NAD
5,0
Iobit Advanced SystemCare Ultimate 16 pro 3 počítače na 12 měsíců (elektronická licence)
Software pro údržbu PC Iobit Advanced SystemCare určený pro 3 zařízení, délka předplatného: 12 měsíců, předplatné, jazyková verze: čeština, slovenština, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti a pro firmy, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem Windows, lic. klíč bude doručen emailem
689,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: SWLiasu16a
5,0
Bitdefender Antivirus pro Mac (elektronická licence)
Antivirus Bitdefender Antivirus, přenositelná, předplatné, jazyková verze: čeština, angličtina, HU, DE, způsob instalace: ke stažení (elektronicky), vhodné pro domácnosti, určeno pro PC, kompatibilní s operačním systémem macOS, lic. klíč naleznete v: "Moje knihovna" - "Licence"
549,-
Dostupnost dle položek v sadě
Objednací kód: SWLB0036NAD

Antivirové programy

antivirCo je počítačový vir? Počítačový vir je typ škodlivého softwaru (tzv. „malware“), který se šíří tím, že se replikuje a vloží svůj vlastní kód do jiných programů nebo souborů. Viry se často šíří prostřednictvím infikovaných emailových příloh, webových stahování nebo přes flash disky a další...
Důležitost antiviru není radno podceňovat. Poskytuje ochranu proti kybernetickým hrozbám, kterým se nedá jinak vždy stoprocentně vyhnout. Vzhledem k tomu, že celá řada antivirů je zdarma, nemá smysl tento typ ochrany odmítat. Jaké free antiviry jsou nejlepší?
Pokud patříte mezi standardní PC uživatele, rozhodně využijte služeb bezplatného antivirového systému Avast Free Antivirus. Jeho výhodou je nulová pořizovací cena a celá řada zajímavých funkcí. A současně vás ochrání před nástrahami internetu.
Michal MikleJak na šifrovanou komunikaci a proč šifrovat? (NÁVOD) Ale vždyť nemáme co skrývat, tak proč bychom měli vůbec něco šifrovat? Zkusme to otočit. Co všechno jsme vlastně ochotni nechat odkryté? Chceme ostatním zpřístupnit konverzace, které se jich netýkají? Jaká je naše reakce, když nám někdo kouká přes rameno do telefonu?...
Stáhnout a spustit je běžná denní praxe drtivé většiny lidí, která vlastní počítač a chytrý telefon. Víte ale, co doopravdy stahujete a následně spouštíte? Dávné moudro praví „Nevěř, ale ověřuj“. A pokud nic neověřujeme, tak zkrátka něčemu a někomu slepě věříme. A...
Microsoft oznámil příchod nové aplikace Microsoft Family Safety, která nabízí například sledování aktivit, omezení spuštění aplikací i her, kontrolu obsahu nebo informace o poloze členů rodiny. Jak to funguje v praxi?
Více článků Všechny články

Antivirové programy

V kategorii Antivirové programy máme právě teď na Alza.cz celkem 33 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné antivirové programy Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší antivirové programy Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší antivirové programy Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v antivirové programy recenze
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací