Alza Dny květen 2. týden Alzaboxy

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants

Zobrazit katalog
Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants
Herní konzole HDD, Blu-ray, gamepad, HDMI
Kód:  MS002sa1 Prod. číslo:  PS719278344 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants Prodej skončil

Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants

Exkluzivní balík Sony PlayStation 3 SuperSlim v černém provedení doplňuje podařená hra Skylanders: Giants. Zařízení nabízí všechny skvělé funkce, na které jste zvyklí, nyní ale v opravdu kompaktním a dokonale úsporném balení. Komplexní změna architektury se dotkla umístění hardwaru, polovodičů, otvoru pro BD i systému chlazení. Výsledkem je mnohem tenčí a lehčí tělo konzole oproti jejímu předchůdci - o 20 % ubylo na tloušťce, hmotnosti, příkonu i měrném hluku. Pokud jste tedy milovníci stylového čistého designu a prostorově i energeticky úsporných řešení, pak by ve vaší multimediální domácnosti neměla poslední evoluce systému PlayStation 3 rozhodně chybět!

Samotná konzole obsahuje 12 GB úložný prostor a má již v sobě nahranou nejnovější verzi firmware, která přidává podporu pro přehrávání 3D filmů i hraní her ve třetím rozměru. PlayStation 3 se jistě stane chloubou vašeho obývacího pokoje, kde se osvědčí nejen v roli herní konzole, ale i v roli multimediálního centra s WiFi konektivitou.

Chlubí se pokročilou hardwarovou výbavou, která snižuje spotřebu i tepelné vyzařování. O to se zasloužila především pokročilá výrobní architektura mikroprocesoru Cell Broadband Engine. Jedná se o výkonný čip vyvinutý ve spolupráci s IBM, který přináší neuvěřitelný výkon a možnosti do domácností a razí tak cestu ke skutečné zábavě nové generace. Inovace ve výrobním procesu proběhla i u grafického jádra NVIDIA RSX. To se nyní pyšní vnitřní strukturou, která je používaná u nejmodernějších počítačových grafických karet.

Připojení zajistí HDMI konektor i Bluetooth 2.0. Model SuperSlim je vybaven specifickou funkcí BRAVIA Sync. Ta se týká připojení k televizoru Sony BRAVIA pomocí HDMI kabelu s možností ovládání rozhraní XMP systému PS3 pomocí dálkového ovládání televizoru. Nechybí LAN rozhraní v podobě konektoru RJ-45 sloužící pro drátové připojení k internetu, které vám stejně jako WiFi umožní využívat interaktivního prostředí PlayStation Network. Na něm si můžete zahrát online hry nebo chatovat s přáteli po celém světě. Ve výbavě vstupů a výstupů nechybí dvojice USB 2.0 a digitální optický audio výstup S/PDIF pro připojení k systémům domácího kina.

Parametry a specifikace:

CPU:
Procesor Cell Broadband Engine s frekvencí 3,2 GHz
7 SPE jednotek 3,2 GHz
256 KB SRAM na jednotku, 512 KB L2 Cache

Operační paměť:
256 MB XDR RAM
Propustnost: 25,6 GB/s

GPU:
NVIDIA RSX na jádru G70 s 256 MB GDDR3 VRAM
Propustnost: 22,4 GB/s
36 jednotek shaderu zvládajících 100 miliard operací za sekundu
Maximální rozlišení 1920 x 1080p

Výkon celého systému:
2,18 TFLOP, 51 miliard skalárních operací

Úložný prostor:
12 GB

Mechanika:
Blu-ray

Podporované formáty:
Blu-ray BD-ROM , CD-ROM, CD+RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD+R, BD-ROM

Audio výstup:
LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC

Rozhraní:
2x USB 2.0
1x HDMI
1x AV
1x digitální optický výstup
1x RJ-45 Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
WiFi (IEEE 802.11 b/g )
Bluetooth 2.0 + EDR

Provedení:
Barva: černá
Rozměry: 290 × 60 × 230 mm (Š × V × H mm)
Hmotnost: 2,1 kg

Příslušenství:
Bezdrátový ovladač DualShock 3
Napájecí kabel
Kompozitní kabel do TV (3x cinch)
USB kabel
Hra Skylanders: Giants
Přečíst více

Parametry a specifikace

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PlayStation 3 Slim New 12GB + Skylanders: Giants.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací