Alza PC Alza PC

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Zobrazit katalog
Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)
4,9 38 hodnocení
Herní konzole AMD Jaguar Octa-Core, 8GB RAM DDR5, 500GB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi, HDMI kabel, USB 3.0, černá
Kód:  MSX001t Prod. číslo:  PS719891819 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3) Prodej skončil

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Nová generace herní konzole je zde, přivítejte již čtvrtého pokračovatele rodu - Sony PlayStation 4! Nástupce oblíbené Sony PlayStation 3 staví na osvědčených principech pro zajištění maximálního požitku z hraní her. K tomu přidává revoluční inovace, jako je například dynamicky propojené hraní, rychlá a inteligentní personalizace, hluboce integrované sociální možnosti a neotřelá funkce druhé obrazovky.

Vítej v herním nebi

 

Zajímavě složený balíček v sobě kombinuje různé herní žánry. Nejdříve si zajezdíte pár napínavých závodů v naleštěných bourácích. Hned poté si odpočinete u důmyslné plošinovky s hadrovým hrdinou Sackboyem a nabrané síly zužitkujete během pouti Joela a Ellie napříč zoufalým světem, kde se šíří nákaza a nebezpečí čeká na každém rohu.

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Nejlepší místo k hraní


Díky prvotřídnímu hardwaru, bezkonkurenčnímu obsahu, zaměření na hráče a exkluzivním funkcím je Sony PlayStation 4 nejlepší možností, jak zažít zábavu zítřka ještě dnes.
 
  • Nadupaný hardware
  • Famózní hry
  • Spousta inovací
  • Ještě více zábavy

Inženýři ze Sony dali Playstationu 4 do vínku osmijádrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor o výkonu 1,84 TFLOPS a 8 GB neuvěřitelně rychlé systémové GDDR5 paměti.
Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Hry - alfa a omega

 

Oblíbená herní konzole Sony Playstation 4 se stala výjimečnou díky nabídce herních titulů, kterou nabízí. Aktuálně je pro Sony PlayStation 4 ve vývoji přes 140 her, ať už se jedná o pokračování osvědčených herních sérií jako je Killzone, Battlefield, Uncharted nebo vývoj velkého množství nových atraktivních AAA a Indie titulů všech žánrů.

Za všechny zmiňme steampunkové The Order: 1886, závody DriveClub nebo akční RPG Deep Down. Každý si zkrátka najde to své.

Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Dualshock 4


Nový ovladač DualShock 4 byl přepracován pro zajištění maximálně pohodlného ovládání her - je nově vybaven dotykovým panelem, který přináší dosud netušené možnosti herních zážitků. Novinkou je i tlačítko "SHARE", umožňující okamžité sdílení herních zážitků s komunitou.
Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3)

Sdílejte herní nadšení


Zapojte se do nekončících bitev a sdílejte s ostatními vaše triumfální výhry stisknutím pouhého tlačítka. Jednoduše stiskněte tlačítko SHARE, vyberte záznam a vraťte se zpátky do hry. Mezitím co budete znovu hrát, video se samo nahraje.

Parametry a specifikace:

CPU:
Osmijádrový AMD Jaguar Octa-Core (x86-64)

Operační paměť:
8 GB GDDR5

GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFLOPS

Úložný prostor:
500 GB

Mechanika:
Blu-ray

Rozhraní:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 2.1
2× USB 3.0
zvukový výstup
HDMI
AUX

Provedení:
Barva: černá
Rozměry (Š × V × H): 275 × 53 × 305 mm
Hmotnost: cca 2,8 kg

Příslušenství:
Bezdrátový ovladač DualShock 4
Hra Driveclub
Hra The Last of Us
Hra Little Big Planet 3

Přečíst více

Parametry a specifikace

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:
V balení se může nacházet elektronický kód/licence. V případě, že zákazník kód/licenci uplatnil, bude při případném odstoupení od kupní smlouvy zákazníkovi účtována plná cena el. licence/kódu. Plné znění viz Obchodní podmínky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Playstation 4 + 3 hry (Driveclub, The Last of Us, Little Big Planet 3).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací