Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter

Zobrazit katalog
Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter
Figurka doporučený věk od 4 let
Kód:  HRAa1097e Prod. číslo:  ASRT5010994762582 Stránky výrobce
Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter Prodej skončil

Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter

Připrav se na největší galaktické dobrodružství s postavičkami z legendárních filmů Star Wars. Zažij společně se svými kamarády dobrodružnou atmosféru vzrušujících hvězdných válek s těmito krásnými figurkami od firmy Alltoys. 

Originální dárek potěší každého malého milovníka této filmové ságy. Figurka Biggs Darklighter věrně kopíruje oblíbenou postavu a disponuje vysoce pohyblivými končetinami. Je vyrobena z velmi odolného materiálu, takže zvládne i tu nejdivočejší zábavu. Bitva o záchranu Republiky může začít! S figurkami Star Wars zažiješ spoustu skvělé zábavy v boji dobra se zlem.

Parametry a specifikace:

Motiv:
Biggs Darklighter

Materiál:
Plast

Doporučený věk:
Od 4 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
 

Přečíst více

Parametry a specifikace

Znáte z
Star Wars Hotovo!

Znáte z

Znáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všechny hry, hračky, sběratelské figurky a další produkty ze série Star Wars

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars - bewegen Biggs Darklighter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars - bewegen Biggs Darklighter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars - pohyblivý Biggs Darklighter.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací