AD květen univerzal Alza PC

Star Wars: The Old Republic

Zobrazit katalog
Star Wars: The Old Republic
4,5 14 hodnocení

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Star Wars: The Old Republic

Hra Star Wars: The Old Republic vás zavede do světa masivních online bitev odehrávajících se v prostředí nekonečného vesmíru. Poprvé si budete moci vybrat, zda budete hrát jako člen Galaktické republiky, nebo frakce Sithů. Následně si vytvoříte svojí postavu, společně s přáteli z celého světa budete prozkoumávat fiktivní historii Staré republiky a jako rytíř Jedi se postavíte rozrůstajícímu impériem Sithů. Můžete si vybrat ze široké palety postav, navštívit spoustu planet, řídit kosmické lodi a využívat pokročilé možnosti herního dialogu či počítačem ovládaných herních společníků. Stanete se hrdiny svého vlastního příběhu v dějově laděném MMORPG a prozkoumáte dávné věky. Tisíce let před zrozením Darth Vadera, v dobách kdy rozdělovala celou galaxii válka mezi Starou republikou a impériem Sithů.

Zvolíte si býti rytířem Jedi, Sithem, lovcem lebek, pašerákem nebo jinou z celkem osmi klasických postav série Star Wars, které jsou kompletně dabovány. Učiníte rozhodnutí, která budou definovat váš konkrétní příběh a určí vaši cestu ve šlépějích síly světla nebo temnoty. Cestou potkáte spoustu odvážných společníků, kteří budou bojovat po vašem boku, nebo vás zradí v tu nejméně vhodnou chvíli, všechno podle vašich rozhodnutí. Společně budete bojovat v dynamickém prostředí světa Star Wars a spojovat své síly s dalšími hráči pro zdolání těch nejnáročnějších výzev. Užijete si dynamické souboje se světelným mečem, přestřelky v baru cantina, a rozsáhlé online bitvy. To vše v plně vybaveném MMO prostředí, zahrnujícím PVP bojové zóny, multiplayerové flashpointy, operace několika skupin, cechy, aukční domy, vyrábění (crafting), sestrojování (mounting) a mnoho dalšího.

Parametry a specifikace

Žánr
RPG Hotovo!
Věkové omezení
16 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí Hotovo!
Multiplayer
MMO Hotovo!

Žánr

Žánr
RPG Hotovo!

Hodnocení PEGI

Věkové omezení
16 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
MMO Hotovo!
Poznámka:
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Star Wars: The Old Republic Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars: The Old Republic.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací