VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks

Zobrazit katalog
VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks
5 8 hodnocení
Média M-DISCDVD-R, kapacita 4.7GB/120min, rychlost zápisu až 4x, potisknutelná, balení 3 ks ve slim průhledných krabičkách, technologie MDISC - předpokládaná životnost zapsaných dat několik set let - 83 Kč/ks
Kód:  GO320t1e Prod. číslo:  43826

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks Prodej skončil

VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks

Vysokorychlostní dvouvrstvé vypalovací médium DVD-R nabízející kapacitu 4,7 GB. Ideální řešení pro zálohování velkých objemů dat na moderních vypalovacích mechanikách, práci s digitálním videem a zvukem a další náročné úlohy. Tradičně špičková kvalita Verbatim je zárukou vysoké kompatibility a dlouhé životnosti záznamu. Média jsou dodávána v plastové krabičce.

Klíčové vlastnosti disků VERBATIM M-DISC DVD-R 4X

  • Kapacita disku činí 4,7 GB
  • Potisknutelný povrch
  • V balení jsou 3 kusy těchto disků
  • Oblast tisku je 40 – 118 mm

Parametry a specifikace

Typ média
DVD-R Hotovo!
Kapacita média
4700 MB Hotovo!
Rychlost čtení
4 × Hotovo!
Typ balení
Slimcase Hotovo!
Počet kusů v balení
3 ks Hotovo!

Vlastnosti média

Typ média
DVD-R Hotovo!
Kapacita média
4700 MB Hotovo!
Rychlost čtení
4 × Hotovo!

Balení

Typ balení
Slimcase Hotovo!
Počet kusů v balení
3 ks Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, zajímalo by mne prosím, jak je to výhledově s výrobou tohoto odolného M-Discu. Jste schopen zjistit u výrobce, zda plánuje s výrobou pokračovat i nadále, přes to že v dnešní době je tento typ médií na ústupu? Zvažuji přejít na tuto metodu archivace dat a nerad bych, aby za půl roku nebylo možné tato média sehnat. Jakou byste prosím doporučil co nejspolehlivější externí vypalovačku, která by zvládla tato média 4,7GB DVD-R (Blue-ray 25GB a 100GB není potřeba)? Děkuji za odpověď!

Rád by som sa opýtal, či je tento M-DISC kompatibilný s touto mechanikou: https://www.alza.sk/sdrw-08u9m-u-stribrna-d5104740.htm?o=2 V popise mechaniky sa totiž uvádza, že zapisuje na DVD+R, ale na krabičke M-DISC je uvedené iba DVD R bez znamienka.

Diskuze a poradna k VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks
Příslušenství pro VERBATIM M-DISC DVD-R 4,7GB, 4x, slim case 3 ks Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VERBATIM M-DISC DVD-R 4× 4,7 GB MATT SILVER SLIM 3pck/BAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERBATIM M-DISC DVD-R 4X 4,7GB MATT SILBER SLIM - 3 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERBATIM M-DISC DVD-R 4X 4,7GB MATT SILBER SLIM - 3 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VERBATIM M-DISC DVD-R 4X 4,7GB MATT SILVER SLIM 3pck/BAL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací