Doručení zdarma Alzaboxy

Game Party In Motion (Kinect ready) - Xbox 360

Zobrazit katalog
Game Party In Motion (Kinect ready) - Xbox 360
4,0 54 hodnocení
Hra na konzoli
Kód:  MX407 Prod. číslo:  5051892023030 Stránky výrobce
Game Party In Motion (Kinect ready) - Xbox 360 Prodej skončil

Game Party In Motion (Kinect ready) - Xbox 360

Xbox 360 - Game Party In Motion je nyní větší, lepší i zábavnější, a to zejména díky ovládání pomocí pohybového senzoru Kinect. Game Party In Motion přináší do Vašeho domova populární párty hry, z nichž si vybere každý, bez ohledu na jeho věk, schopnosti nebo pohlaví. Samozřejmostí je pak podpora režimu hry více hráčů, se kterou si užijete ještě mnohem více zábavy. V režimu turnaj (tournament) si zahrajete až s šestnácti hráči, což už by pro nějakou „menší oslavu“ mělo v pohodě stačit. Těšit se můžete na hry Ping Cup, Hoop Shoot, stolní hokej, šipky, Puck Bowling, Horseshoe Hysteria, Pool Hall Party, Root Beer Tapper, Double Racquets a mnoho dalších…

Určení:
Xbox 360 (vyžaduje pohybový snímač Kinect)

Parametry a specifikace

Žánr
Party Hotovo!
Věkové omezení
3 let Hotovo!

Žánr

Žánr
Party Hotovo!

Hodnocení PEGI

Věkové omezení
3 let Hotovo!

Warner Bros je americká mediální společnost produkující zejména filmy, hudbu a počítačové hry. Založena byla roku 1924 čtyřmi bratry (proto její původní název zněl Warner brothers). Svou činnost realizuje zejména prostřednictvím dceřiných společností. Mezi ty nejvýznamnější patří DC Enterteinment (komiksy se Supermanem či Batmanem) nebo New Line Cinema (Pán prstenů a Hobbit). Sama je pak ovládaná společností Time Warner. Mezi komerčně nejúspěšnější počiny skupiny Warner Bros patří série Temný rytíř, Harry Potter nebo Pán prstenu.

Poznámka:
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry
» Všechny hry pro Xbox 360

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Game Party In Motion (Kinect ready) - Xbox 360 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox 360 - Game Party In Motion (Kinect ready). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Game Party In Motion (Kinect Ready). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Game Party In Motion (Kinect Ready). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Játék Party In Motion (Kinect kész).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací