Alza PC Alzaboxy

Xbox 360 - NHL 12 CZ

Zobrazit katalog
Xbox 360 - NHL 12 CZ
4,4 13 hodnocení
Hra na konzoli
Kód:  MX085e Prod. číslo:  5035228103887 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Xbox 360 - NHL 12 CZ

V NHL 12 se se můžete stát příští hokejovou legendou, ale budete muset využít všech svých schopností. Rozdávejte tvrdé hity, střílejte úžasné góly a dokažte, že máte na to dovést svůj tým až k vítězství ve Stanley Cupu. Naskočte na led do zcela nového interaktivního prostředí, kde po kolizích odlétávají hráčům helmy, tříští se plexisklo a kde člověk nikdy neví, odkud přijde další drtivý hit na hrazení. V NHL 12 zažijete intenzitu, rychlost a tvrdou hru tak, jak je znáte ze skutečných zápasů NHL.

Díky komplexnímu engine fyzického kontaktu zažijete dosud nevídanou úroveň vlivu individuálních dovedností a agresivních prvků hokeje na průběh hry. Nebude chybět tříštění plexiskla po tvrdém hitu, helmy hráčů odlétávající po nekompromisních soubojích nebo bodyčeky, které pošlou protihráče potupně na střídačku. Při prudkém kontaktu s brankou či brankářem dojde k věrohodné kolizi v závislosti na intenzitě střetu.

Přepracované režimy Be a Pro od vás budou vyžadovat maximální výkon, abyste si vybojovali svůj čas na ledě. Akci do dalšího střídání lze simulovat, takže můžete být na ledě po celou dobu svého postupu kariérou, jejímž jediným cílem je zisk Stanley Cupu. Sérii NHL nově doplní populární zápas NHL Winter Classic pod otevřeným nebem, který se tradičně hraje na nový rok. Letos vás čeká sněhem pokrytý pittsburský stadion Heinz Field, zaplněný 70 tisíci nadšených diváků, kteří vytvoří báječnou atmosféru.

Nové dynamické reflexivní zákroky vašeho brankáře, který se neustále snaží vykrývat všechny úhly, mohou přivádět soupeře k zoufalství. Strážci svatyně se však nyní musí vypořádat i s lépe clonícími hráči v prostoru brankoviště. Když atmosféra na ledě pořádně zhoustne, stačí dát signál k opuštění branky, shodit rukavice a rozdat si to s brankářem na opačné straně hřiště.

Parametry a specifikace:
Určení: Xbox 360
Žánr: sportovní
Přečíst více

Parametry a specifikace

Herní prostředí
Týmové sporty Hotovo!
Herní mechaniky
PvP Hotovo!
Věkové omezení
16 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí, Online Hotovo!

Žánr

Herní prostředí
Týmové sporty Hotovo!
Herní mechaniky
PvP Hotovo!

Hodnocení PEGI

Věkové omezení
16 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Násilí, Online Hotovo!
Poznámka:
» Všechny hry pro Xbox 360
Pozor, některé hry mohou vyžadovat:
  • registraci u digitální distribuční služby - MS Store, Origin, Steam, Uplay apod. (návod naleznete v našem článku uplatnění elektronických licencí).
  • širokopásmové připojení k internetu pro hraní, úvodní nastavení, aktualizace či další funkce
  • placení měsíčních poplatků za online hraní ve více hráčích (Xbox Live, PlayStation Plus apod.)
» Všechny Všechny hry

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Xbox 360 - NHL 12 CZ Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox 360 - NHL 12 CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - NHL 12 CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - NHL 12 CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - NHL 12 CZ.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací