Dvouletá záruka pro firmy

Zalman ZM-VE300 stříbrný

Zobrazit katalog
Zalman ZM-VE300 stříbrný
4,7 11 hodnocení
Externí box pro SATA 2.5" HDD, USB 3.0
Kód:  CA057h1 Prod. číslo:  ZM-VE300 SILVER

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Zalman ZM-VE300 stříbrný

Společnost Zalman je známá především špičkovým chlazením a skříněmi, ale nyní se to rozhodla změnit a přináší řadu kvalitních a funkcemi nabitých boxů pro 2,5" pevné disky. Zalman ZM-VE300 je box ve stříbrném provedení s důmyslnou konstrukcí. Hliníkové provedení šasi, efektivně odvádí teplo do okolí a disk pracuje v optimální teplotě.
 
Box využívá nejmodernější rozhraní USB 3.0 pro maximální přenosovou rychlost, vašeho SATA disku. Velice užitečnou a revoluční funkcí je schopnost disku emulovat optickou jednotku, ať už CD-Rom, DVD-Rom či Bluray. Jednoduše si přes přehledný displej vyberete ISO image disku a box se již o vše postará. Nyní Vás již nečekají žádné neúspěšné pokusy při bootování z USB jednotek či instalace programů třetí strany pro práci s vaší sbírkou ISO souborů. Neméně užitečnou funkcí je i schopnost zálohovat soubory stiskem jediného tlačítka! Pro zamezení poškození je k boxu přiloženo pouzdro a pro snadnou instalaci je dodáván i šroubovák.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
2,5" HDD s rozhraním SATA

Podporované OS:
Microsoft Windows 98SE / ME / 2000 / XP/ Vista/ 7 a 8
Apple Mac OS 10.x a vyšší
Linux 2.4.x a vyšší

Materiál:
Hliník

Ostatní:
Plug and Play
Hot Plug

Rozhraní:
USB 3.0

Rozměry:
135 x 78,6 x 13,1 mm

Hmotnost:
96 g (bez disku)

Obsah balení:
Externí box
USB 3.0 kabel
CD s ovladači
Poudro
Šroubovák
 
 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Zalman ZM-VE300 stříbrný Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zalman ZM-VE300 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM-VE300 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM-VE300 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zalman ZM-VE300 stříbrný.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací