Archiv - Chytré budíky

Zobrazit katalog
Cena
-
Hodnocení od zákazníků
Filtrovat
2 položky
4,8
GARNI 2055 Arcus
Meteostanice - profesionální, bezdrátová, připojení skrze WiFi 2,4 GHz a rádiové vlny, vnitřní a venkovní, chytrá, s předpovědí a sledováním aktuálního počasí, opakované buzení a budík, měření barometrického tlaku, pocitové teploty, rosného bodu, rychlosti a směru větru, slunečního záření, srážek, tepelného indexu, teploty, UV záření, vlhkosti, zobrazuje čas, datum, fáze měsíce a východ a západ slunce, dosah bezdrátového čidla 150 m, maximálně lze připojit 7 bezdrátových čidel, hlavní jednotka, čidlo, napájecí adaptér, manuál a montážní sada součástí balení, umístění na zeď a na stůl, rozměry 172 × 215 × 29 mm (V׊×H)
Prodej skončil
Objednací kód: GARNI19003
3,7 10×
LaMetric Time
Chytrý budík - propojení se sociální sítí, notifikace, předpověď počasí, rádio, iOS/Android
Prodej skončil
Objednací kód: LMTSa001
SmartJak vybrat centrální jednotku pro chytrou domácnost Centrální jednotky jsou srdcem každé chytré domácnosti. Na výběr máte buď z těch standardních, které vyrábí přímo výrobci zařízení pro chytrou domácnost, nebo z řady hlasových asistentů, kteří zapojení do chytré domácnosti taktéž umožňují. Nastavení světel, topení,...
Pojem chytrá domácnost je dnes již poměrně rozšířen, nyní tedy přichází na řadu také Smart Garden neboli chytrá zahrada. Seznamte se s modernizací a poznejte, jaké výhody nabízejí chytré květináče, automatické zalévání nebo automatická sekačka. Chytré systémy vám šetří...
Chytrý hlasový asistent do domácnosti se může hodit opravdu každému. Pomůže připomenout důležité události dne, dá vám přehled nad zprávami a počasím a uhlídá prvky vaší chytré domácnosti. Takový je nový Google Nest Hub 2.
Philips HuePřehled SMART novinek z CES 2021 Mnoho společností se v rámci veletrhu CES 2021 rozhodlo představit celou řadu novinek ze segmentu chytré domácnosti. Blíže jsme se podívali na robotický vysavač JetBot 90 AI+, dron Sony Airpek nebo na novinky do systému osvětlení Philips HUE.
Více článků
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací