AP+ slevy v app Pampers

Questions and answers: 43" LG 43UK6470PLC

Catalogue
43" LG 43UK6470PLC - Television

Questions and answers: 43" LG 43UK6470PLC

This page contains frequently asked questions about 43" LG 43UK6470PLC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 43" LG 43UK6470PLC. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, má tato televize satelitní modul? Prosím jak se značí sat.modul v parametech TV Díky moc Honza

Dobrý den, umožňuje tento typ televizoru při satelitním příjmu DVB-S2 ruční ladění a editaci kanálů? Děkuji. Jarda

Dobrý den, podporuje také VOYO?

Dobrý večer, umí tato televize přehrávat kodeky jako DivX, Xvid ? Děkuji M.Falta

Dobrý večer mohu se zeptat co znamená zkratka PLC v typu? Děkuji MFalta

Dobrý den, jaká je prosím šířka podstavce? Děkuji. L. Svoboda

Dobrý den, chtěla bych zapojit televizi v Rakousku, je tam možnost kabelového připojení a satelitní připojení. Bude tato TV fungovat? Děkuji za odpověď. I.M.

Dobrý den, jaké formáty videa tato televize umí přehrávat z externích disků? .avi a .mp4 jsou podporované? Jaký formáty zápisu dat (NTFS/FAT32) jsou podporované? Děkuji

Krásný den, poběží prosím tato televize jako externí display s MacBook Pro 2018 v plném 4k rozlišení, tj. před type C / hdmi kabel ? Děkuji, Jakub

43" LG 43UK6470PLC nefunguje je mi tlačítko rychlého posunu při přehrávání nahraného programu. Píše "funkce v současnosti není k dispozici". Co mám udělat, aby k dispozici byla? Ostatní fungují normálně (play, stop, skok na začátek a na konec)

123...
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info