MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: 49" Sony Bravia KD-49XG8377

Catalogue
49" Sony Bravia KD-49XG8377 - Television

Questions and answers: 49" Sony Bravia KD-49XG8377

This page contains frequently asked questions about 49" Sony Bravia KD-49XG8377. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 49" Sony Bravia KD-49XG8377. They will be answered by our specialists.

Je menu v češtině?

DD, 1. chápu správně fci. duálního nahrávání, že z DVB-S2 mohu nahrávat současně i z různých transpondérů a to i kódované vysílání (např. typicky ČT1 a Nova)? Takže televize má dva oddělené tzv. F-konektory ("satelitní")? 2. Jaký je doporučený CI modul pro dekódovací kartu Skylink (Cryptowork/Irdeto) a podporou výše uvedené funkcionality? 3. Lze ovládat televizi i z mobilního telefonu/tabletu (s OS Android), kde lze zadávat i nahrávání (např. přes EPG)? 4. Z Google play lze na televizi spustit libovolnou aplikaci nebo je tam nějaké zásadní omezení? 5. Půjde tam rozchodit nějak Skylink-Live (např. přes Android aplikaci)? Martin CRHOUNEK

Dobrý den chtěl bych se zeptat na skutečnou šířku tv, děkuji za odpověd

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda je ok , když se celá televize při rozbalování kroutí a vlní. Nebudí to moc důvěru. I když se postaví na nohy tak se též kroutí . Děkuji

Dobrý den, cituji z popisu: "Operační systémSmart LED TV" Zřejmě to bude chyba. Jaký OS má tato TV? Děkuji

Dobrý den, přehrává soubory AVI. děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi touhle TV a 49" Sony Bravia KD-49XG8396? Děkuji

Dobry den, kdyz se k tehle TV prisroubuji oba stojanky, televize "pada" dozadu, proste nestoji rovne, je to opravdu mysleno tak? Proc nestoji jako jine televize rovne? Prisel jsem na to pri rozbaleni a montazi a hodlam ji kvuli tehle malickosti vratit... Dekuji za odpoved.

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info