MS hokej Philips Alza dny Boost

Questions and answers: 50" TCL 50P815

Catalogue
50" TCL 50P815 - Television

Questions and answers: 50" TCL 50P815

This page contains frequently asked questions about 50" TCL 50P815. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 50" TCL 50P815. They will be answered by our specialists.

Bude prosím tato televize ještě na Alze dostupná? Díky.

Lze v této televizi instalovat O2 TV rovnou z Google Play? U jiného zařízení jsem musel instalaci dělat z externího zdroje (stáhnout slovenskou distribuci aplikace, uložit na flashku a instalovat z flashky přes USB. Děkuji za odpověď předem.

koupil jsem včera televizi tcl 50P815. Po připojení xbox ovladače přes bluetooth ovladaš v menu tv funguje. Po spuštění hry Dead Cells xbox ovladač ve hře nefunguje. Na televizích Sony také s androidem vše funguje normálně. Jak prosím přimět televizi, aby xbox ovladač fungoval správně? Děkuji za pomoc.

Dobrý den, j zde psané že tv má HDMI 2.1 ale obnovovací frekvence je jen 50hz. Umožní mi tahle tv hrát na PS5 ve 4k 120fps nebo ne? Dekuji

Dobrý den, v popisu produktu uvádíte "Šířka podstavce / rozteč nožiček 101,5 cm". Je to opravdu správná šířka? Dle obrázku je vidět, že je ten podstavec zabírá pouze cca polovinu šířky televize, která je 111 cm. Nepotřebuji momentálně znát přesnou šířku. Spíše mi jde o to, jestli věřit popisku nebo fotce při nákupu nábytku pod televizi :-) Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi produkty: TCL 50P715 a TCL 50P815? Dále jsem se dočetl, že P715 pokulhává co se týče pozorovacích úhlů, lze vyčíslit jakých úhlú TCL 50P715 a TCL 50P815 dosahují? Můj poslední dotaz se týká označení TLC televizorů v ČR, na serveru rtings.com jsem se dočetl, že velmi dobrých výsledků dostahuje model TCL 6 Series/R635 2020 QLED TV, nicméně tento model v CZ obdobě nemohu najít, je to tím že už je pryč, ještě do ČR nedorazil, nebo se označení liší? Předem velice děkuji za odpovědi S pozdravem Tomáš P.

Dobrý den, chtela bych se zeptat jake jsou rozměry podstavce u této TV, děkuji

Dobrý den, jak je to u této televize s fungováním Skylink live TV? Dekuji Zdrav Ř.Tomáš

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info