Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Acer Extensa 2519 Black

Catalogue
Acer Extensa 2519 Black - Laptop

Questions and answers: Acer Extensa 2519 Black

This page contains frequently asked questions about Acer Extensa 2519 Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Acer Extensa 2519 Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, bylo by možné tento notebook pořídit bez OS a HDD? Pokud ano, jaká by byla jeho cena? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, koupila jsem si tenhle notebook a po zapnutí se mi objevy černá obrazovka a pise porad neco jako root@lokalhost... Meli jsme zakoupeny i operacni system oficce 365 nebo jak je to cislo. Co mam delat? Nechci notebook vracet ale.nevim co s tim mam delat...

Rozjede tenhle notebook cs:go a gta 5?

Dobrý den, notebook mám týden starý a zjistil jsem, že strašně se přehřívá. Mám Windows 10 a obyčejný prohlížeč a puštěný YouTube a jsem na 60-70°C. Je to normální? I když vše zavřu, tak stále ventilátor hučí jak při zátěži. V Biosu je notebook potichu, ale jak nabootuju systém, tak začne hučet. Nějaká rada v čem by mohla být chyba? Děkuji.

Nemohu otevřít cd-rom

Dá se paměť rozšířit dalším modulem a pokud ano, je slot přístupný bez ztráty záruky?

Dobrý deň, dnes mi dorazil notebook ale pri objednavke som si nevšimol že je s operačnym systemom linux. Ako mam notebook spustit? Môžem tam nainštalovať windows 10? Neprídem o záruku?

dobrý den zakoupila jsem si tento notebook a nejde mi spustit jak na to popřípadně kdo mi to dá do provozu děkuji už nevim jak dál poradte prosím

prosím o sdělení programu Windows 10, operační systém Linux prý nekomunikuje s Office 365, děkuji, Dubová

Dobrý den, rád bych se dozvěděl jaký linux je nainstalován. Uvažuji o instalaci Ubuntu. děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info