AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: Aligator S4080 Duo grey

Catalogue
Aligator S4080 Duo grey - Mobile Phone

Questions and answers: Aligator S4080 Duo grey

This page contains frequently asked questions about Aligator S4080 Duo grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Aligator S4080 Duo grey. They will be answered by our specialists.

Preboha to ako by som už musel byť zúfalý aby som za takéto lajno vyhodil peniaze ?!?!? Nedal by som za tento "mobil" ani 10€ !!!!!!!!! Nič, ale absolútne N I Č na tomto mobile nieje dobré a použitelné... Za tie prachy som kúpil z bazaru LG G2 mini, ktorý je v 100% stave, baterka vydrží 14-16 dní nonstop !!!!! Má 8mpix foťák s fullhd videom, parádny displej atď... A viem že mi vydrží OMNOHO OMNOHOOO dlhšie ako tento tu...

Chtěl bych upřesnit svou předchozí otázku, zda má zadní foťák autofocus.

Dobrý den, má zadní fotoaparát ostření (na blízko)? V případě že nikoliv, jdou nafotit a rozpoznat čarové kódy/QR kódy?

Přeji hezký den, koupila jsem 2 telefony a mělo k nim být roční předplatné časopisu týden. Jak jej dostanu? Děkuji

Dobrý den, běží na tomto modelu Pokemon Go? Vím, že doporucene minimalni pozadavky jsou vyssi, ale hru se mi podarilo spustit i na jinych mobilech s podobnou nebo i horsi vybavou

Dobrý den, má tento model telefonu navigaci a pokud ano, je s doživotní aktualizací map? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda produkt "Aligator S4080 Duo" zvládá, bez problémů, skenovat (fotit) QR kódy, případně zda podporuje technologii NFC. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Houska Petr.

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info