BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: ASUS VivoBook Flip 14 TP401NA-BZ041T Light Gray Metal

Catalogue
ASUS VivoBook Flip 14 TP401NA-BZ041T Light Gray Metal - Tablet PC

Questions and answers: ASUS VivoBook Flip 14 TP401NA-BZ041T Light Gray Metal

This page contains frequently asked questions about ASUS VivoBook Flip 14 TP401NA-BZ041T Light Gray Metal. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS VivoBook Flip 14 TP401NA-BZ041T Light Gray Metal. They will be answered by our specialists.

Dobrý den , chci se zeptat zda je k produktu nabíječka? Sice kupuju z jiného elektra ale měla by tam být že ano? Děkuji za odpověd

Dobrý den, rozlišuje obrazovka silu přítlaku stylusu? Děkuji za odpověď.

Máte vystavený tento notebook v showroome v BA. Bolo by ho možné vyskúšat 26.2.2018 cca o 9:30 hod ?

dobry den tak jsem vratil tenhle asus kdyz me sem tam problikla obrazovka , a ted mam novej kousek ale kdyz dam nahlas zvuk tak zas misty bzuci pravej repracek u urcitych tonu . mate prosim neakou radu nebo to zas mam jit vymenit . uz me je to blbe porad to chodit menit :/ pls diky

Dobrý den. Jak je to tedy s USB? Jeden uživatel tu pise že používá na klasické USB redukci. A váš kolega psát že redukce není třeba. Že je port kompatibilní i s USB 2.prosim o radu. Díky!

DOBRY DEN ,MAM ASI 10 DNI tenhle asus a cca tak kazdy druhy den problikne obrazovka , vcera jsem aktualizoval intel grafiku tak snad to zmizne .

Dobrý den. Můžu se zeptat zda je v krabici dodáváno pero?

Dobrý den. Je možné do něj dát klasické USB?asi typ 2.nevim přesně. To USB které je dodáváno k většině smartfonu.Dekuji!

Budete predávať aj verziu s FHD displejom?

Dobrý den. Zajímá mě nebijeni tohoto tablet PC. Je možné ho nebijeni v autě z autozasuvky á powerbankou? Díky za odpověď.

12
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info