AD 1. týden květen Google

Diskuze k BlackBerry Key2 Stříbrný

Zobrazit katalog
BlackBerry Key2 Stříbrný - Mobilní telefon

Diskuze k BlackBerry Key2 Stříbrný

Na této stránce najdete dotazy týkající se BlackBerry Key2 Stříbrný, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu BlackBerry Key2 Stříbrný teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k BlackBerry Key2 Stříbrný váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Kedy prosim predpokladate naskladnenie?

dobrý den měl bych otázku ohledně tohoto mobilu mám v plánu si ho koupit takže bych se chtěl zeptat jak to bude s náhradními díly protože se prý BlackBerry přestane vyrábět budou stále náhradní díly dostupné ?

Dobrý deň. Čo znamená poznámka používane? Mobil bol používaný ako dlho? Konkrétne ma zaujíma BlackBerry key2 silver. Bude po rozbalení v 100% stave bez mikroškrabanca? Alebo je možné že bude vidieť známky používania?

Dobrý den, máte prosím k dispozici hybridní tvrzené sklo?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli zde bude dostupná i dual sim verze? Děkuji za odpověď

Bude k dostani 128GB verze dual sim?

Dobrý den, bude dostupná QWERTZ verze? Díky za odpověď.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací