Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Diskuze k CANDY FCP 645 XL/E

Zobrazit katalog
CANDY FCP 645 XL/E - Vestavná trouba

Diskuze k CANDY FCP 645 XL/E

Na této stránce najdete dotazy týkající se CANDY FCP 645 XL/E, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu CANDY FCP 645 XL/E teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k CANDY FCP 645 XL/E váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, dá se zapojit na 220-240V? A jaký má trouba příkon? Děkuji

Dobrý den, mám dotaz, zda má trouba funkci katalytického čištění, jak je prezentováno (klíčové vlastnosti trouby: samočistící katalytické čištění), nebo je třeba zakoupit příslušenství - (níže uvedeno: jako volitelné příslušenství lze zakoupit katalytické panely). Informace jsou matoucí. Děkuji.

Dobrý den, na troubě se objevil stop. Je možné, že byla trouba uzamčená? Popřípadě jak odblokovat? Děkuji.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací