BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: CONNECT IT Wireless U-BASS black

Catalogue
CONNECT IT Wireless U-BASS black - Wireless Headphones

Questions and answers: CONNECT IT Wireless U-BASS black

This page contains frequently asked questions about CONNECT IT Wireless U-BASS black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about CONNECT IT Wireless U-BASS black. They will be answered by our specialists.

ako sa nabijaju sluchatka

Vypadáva bluetooth pri nejakej prekážke?

Dobry den. Dnes mi dosli sluchadla, nabila som ich a skusam uz hodinu sparovat a nic. Ako ich mozem sparovat? Treba stiahnut nejaku apku slebo mam vadny kus?

Zdravím... Všichni píšou jak je ten zvuk super atd.. ale když jsem to zapojil tak katastrofa... Zdá se mi jako by ten zvuk hrál v módu (podzadi) nebo něco takového.. je to důvod na reklamaci?(vím za 500kc BT sluchátka nebudou nic moc ale tohle jsem fakt nečekal.. hrůza)

Dobrý den, nemůže je připojit k hodinkám Samsung Gear 3 a ani k telefonu OnePlus 6..... Poradí někdo? Děkuji

Dobrý den,mám tyto sluchátka druhý den a mám problém s přenosem BT.V bytě dosah z NB 2m max. a z telefonu Xiaomi Redmi note 4 dosah 3m a potom vypadne zvuk. Mé staré sluchátka BT Defender měly dosah po celém našem bytě tj.že na těch 8-10m byly stále v dosahu a hudba se nijak nepřerušovala. Je toto důvod k případné reklamaci? Nebo výměně za jiné?Děkuji.

Dobrý deň chcem sa spýtať ci budu slúchadlá fungovať aj so Samsung galaxy J3 2016 ktorý má Bluetooth 4.0

Dobrý den, budou sluchátka fungovat s telefonem Samsung J5 2016? Dekuji za odpověď

Dobry den, chtel bych se zeptat jak to maji tyto sluchatka s odolnosti vuci vode (dest, pot) a jak jsou kompatibilni s jinymy verzemi bluetooth?

Dobrý den nemůžu se rozhodnout mezi těmito sluchátky nebo sluchátky JBL T290 poradíte mi prosim ?

12
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info