AP+ slevy v app Huawei_CZ_Launch

Questions and answers: Creality 1.75mm HC-PLA 1kg White

Catalogue
Creality 1.75mm HC-PLA 1kg White - Filament

Questions and answers: Creality 1.75mm HC-PLA 1kg White

This page contains frequently asked questions about Creality 1.75mm HC-PLA 1kg White. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Creality 1.75mm HC-PLA 1kg White. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, přijde mi na PLA teplota podložky 120 stupňů extrémně vysoká. Při 60-70 stupních PLA měkne a deformuje se. Co se možná stalo je, že máte teplotu ve stupních fahrenheit, což by vysvětlovalo takovouto teplotu (120 f = 50 C). Je možné že se mýlím, ale bude lepší, když to někdo zkontroluje.

Dobrý den, máte potvrzený nějaký termín znovu naskladnění tohoto filamentu?

Dobry den, koupil jsem si 3 kusy tohoto filamentu ovšem u jednoho se mi ucpává tryska. Je možne to u vas vyměnit za jiny kus ?

Teplota 223•C akú teplotu používate prvá vrstva problematická tlačím z trisku 0.20 mm prvá vrstva 0.15 mm je problém pri teplote nižšej ako 223 ostatné vrstvy ok

Dobrý den , je vhodný pro Anet A8?

Na první omak je lehce pružnější než Gembird. Ale výtisky předčili mé očekávání, naprosto bezproblémový filament, má stálou barevnost, mosty tiskne v pohodě.

Jaké máte zkušenosti v porovnání s Gembirdem?

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info