BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: Dyson V12 Detect Slim Absolute

Catalogue
Dyson V12 Detect Slim Absolute - Upright Vacuum Cleaner

Questions and answers: Dyson V12 Detect Slim Absolute

This page contains frequently asked questions about Dyson V12 Detect Slim Absolute. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Dyson V12 Detect Slim Absolute. They will be answered by our specialists.

Dobry den. Cca po roce pouzivani nas Dyson V12 Detect Slim Absolute se zacal vypinat hned po zapnuti. To klidne 3x za sebou (zapne se a po cca 1-2 vterinach se sam vypne), pak se nevypina. Po delsi pauze se to opakuje. V cem muze byt problem, je nejake cidlo, ktere muze byt znecistene? Chystam se zahajit reklamacni rizeni, ale nez to udelam bych rad zjistil zda se musi ocistovat nejake cidlo. Nastavec, filtr a box na prach jsem vycistil, zadne chyby to nehlasi, po opakovanem vypnuti vysavac funguje bez problemu. Dekuji

Dobrý den,prosím velikost sběrné nádoby je 3.5 l? Děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto vysavačem a tim stejným, ale má přídomek 2023 ? Děkuji

pro DYSON 12 není náhradní motorová hubice motorbar?

Dobrý den, je příslušenství tohoto vysavače kompatibilní s Dyson V8? Jde mi o šířku tyče a nástavců. Děkuji

Dobrý den, dá se na tento vysavač připojit dětská odsavačka hlenů? Pokud ano, je potřeba dokoupit případně nějakou redukci,aby odsavačka fungovala jak má? Děkuji za odpověď.

Dobrý den , mohu vědět co vše je součástí balení tohoto vysavače ? DYSTV233 děkuji Petr

Dobrý den, mám problém s nabíjením. Po prvním použití (pouze test) jsem dal vysavač nabít, baterka párkrát blikla a nenabíjí se. Je na to nějaké řešení, nebo reklamace?

Dobrý den, v názvu produktu uvádíte jako "dárek" štěrbinovou hubici s kloubem po registraci. Potřeboval bych objasnit co je tím přesně myšleno a jaký je proces.

Dobrý den, má tento vysavač aretaci na nebo se musí pořád držet spoušť. Děkuji za odpověď.

12
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info