BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: ELIZ GC 2000 W

Catalogue
ELIZ GC 2000 W - Convector

Questions and answers: ELIZ GC 2000 W

This page contains frequently asked questions about ELIZ GC 2000 W. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ELIZ GC 2000 W. They will be answered by our specialists.

Jaká je povrchová teplota topidla? V jaké vzdálenosti od něj mohou být hořlavé předměty? Je možné topidlo připojit na externí termostatický regulátor?

Dobrý den, ano, ten by mi mohl vyhovovat, protože má keramické topné těleso, takže by neměl po zapnutí smrdět.

Dobrý den, máte ještě v nabídce jiný konvektor z tvrzeného skla? Pro tento účel topení je to jedinečný materiál. Je dobré, že to konečně někoho napadlo. Mně už to napadlo dávno.

Dobrý den, to je škoda, potřebuji maximálně velikost 70 x 52,5 x 9 cm.

Dobrý den, vyrábí se i v menším provedení?

Dobrý den, dá se vypnout displej? Děkuji

dobry den,chci se zeptat jak se přistroj chova po výpadku proudu,zapne se po spuštení proudu,automati sam nebo je nutné jej znovu zapnout.A popřípadě na jakou teplotu se nastavý.děkuji.

Dobry den. Je tento konvektor vhodny pro ovladani pomoci HDO? Jinak receno udrzi si nastaveni a nastavenou teplotu i po vypknuti ze zasuvky, resp. Sepnuti HDO?

Dobrý den, uvádíte rozměry (š × v × h): 52,5 × 90 × 9 cm. Není to spíš (v x š xh)? Vypadá spíš širší než vyšší.

Dotaz pro experta Alza. Já jsem se neptal jestli konvektor má časovač to že tam je máte napsáno. Ale ptal jsem se jestli u časovače jde nastavit odložený start do 24 Hod. (zapnutí) konvektoru.

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info