Questions and answers: GIGABYTE AORUS 15P XC

Catalogue
GIGABYTE AORUS 15P XC - Gaming Laptop

Questions and answers: GIGABYTE AORUS 15P XC

This page contains frequently asked questions about GIGABYTE AORUS 15P XC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GIGABYTE AORUS 15P XC. They will be answered by our specialists.

Ja som si tento notebook kúpil 2.7. a v Minecrafte som mal najprv 20 fps potom to uz islo ale vo Fortnite mi to stale dropuje neviete prečo? A v Sony Vegas (video-editovací program) mi nešlo načítať ani obraz ked som strihal.

Zdravím. Zaujímalo by ma či je tam gpu 3070 maxq, alebo klasický neosekany laptop(max-p) s väčším príkonom ďakujem za odpoveď. Mam vážny záujem.

Dobry den, take by mne zajimal termin naskladneni, pripadne v jakych lhutach se pohybuje dodani pri objednani. Dekuji

Dobrý den, už je znám termín naskladnění? Případně lze nějak zamluvit dodání ? Děkuji za odpověď

Dobry den, Je mozne k notebooku rovnou prikoupit druhy SSD disk a nechat u vas osadit? Dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné do notebooku přidat další SSD/HDD, respektivě jestli má ještě jeden slot. Dále bych měl otázku pokud bych si chtěl disk vyměnit sám doma jak to bude se zárukou nebo jestli je možnost to nechat v alze vyměnit popřípadě za kolik. Předem děkuji a přeji krásny zbytek dne

Dobrý den, chci se zeptat, nějáký slevový kód by nešel?.. Chci si objednat tento NB. A kdy bude skladem?.. :)

Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy očekáváte naskladnění..? Děkuji za odpověď,

Dobry den, v parametroch je napisane ze notebook ma kapacitu baterie 0,03 Wh... nie je to nahodou viac? :) dakujem za odpoved

P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info