Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: GORENJE NRK6192AW4 IonAir

Catalogue
GORENJE NRK6192AW4 IonAir - Refrigerator

Questions and answers: GORENJE NRK6192AW4 IonAir

This page contains frequently asked questions about GORENJE NRK6192AW4 IonAir. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GORENJE NRK6192AW4 IonAir. They will be answered by our specialists.

Dobrý den. Jaká je asi hloubka lednice bez dveří?

Dobrý den mám zájem o koupi lednice GORENJE NRK6192AW4 s prodloužením možnosti vrácení na 60 dní. Mám následující dotazy: 1. Dopravu při případném vracení zajišťuji sám a kam by se vracela? 2. Při vracení do 60 dní dostanu zpět poukaz od Alzy a při neobědnání služby, tedy během 14 budou vráceny koruna? Vysvětlení - s koupí ledničky Samsung od Dtartu mám velmi špatné zkušenosti . Vysoká hlučnost až 45dB nejde vydržet Samsung tvrdí že že lednička je funkční a měření by možná uznaly v akreditované zkušebně se zvukovým stíněním , ledničku musím vyřadit hluk je necnesitelný. Děkuji Bajer Jan

Dobrý deň, poskytujete aj službu dovozu novej chladničky až do bytu a odvoz starej? Dakujem za odpoveď

P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info