BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Diskuze k Honor 9X zelená

Zobrazit katalog
Honor 9X zelená - Mobilní telefon

Diskuze k Honor 9X zelená

Na této stránce najdete dotazy týkající se Honor 9X zelená, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Honor 9X zelená teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Honor 9X zelená váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den. V příručce telefonu jsem se dočetla, že poskytuje Vowifi volání. Mám verzi android 10 model telefonu HONOR 9X STK-LX1 a nikde nemohu najít wifi volání. Můžete mi poradit? Předem děkuji. Faltýnová

Dobrý večer, vícekrát zde zazněla otázka, zda telefon ma Google služby. Jednou je zodpovězeno, že má a pak zase nemají. Tak jak to tedy je,?

Dobry den podporuje tento telefon bezdrátové dobíjení

Dobrýden chtěla bych se zeptat,je možnostv telefonu stáhnout aplikaci George?

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací