MS hokej LEGO soutěž

Questions and answers: HP Z1 G5

Catalogue
HP Z1 G5 - Work Station

Questions and answers: HP Z1 G5

This page contains frequently asked questions about HP Z1 G5. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP Z1 G5. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, a zdravím, Mám tenhle pc už nějakou dobu, a mám stále stejnou otázku na kterou by jste mně mohli odpovědět: Bylo by moc zvrácené vyměnit na tomhle typu pc základní desku za nějakou herní ? popřípadě kdyby šlo tak by jste mně mohli nahodit nějáký typ. Díky.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké šrouby potřebuji dokoupit pro instalaci ssd disku 2.5 (disk není od společnosti HP). Konkrétně mám model 6TT88ES. Předem děkuji za odpověd.

Montáž 3.5" HDD Dobrý den, chtěl bych se zeptat na montáž 3.5" HDD do tohoto počítače. Prostor je širší než samotný HDD a tak se ptám, jestli je potřeba nějaký adaptér nebo speciální delší šrouby. Součástí balení nic není a na stránkách HP není nic k dohledání. Dekuji Novák

Přeji hezký den, v tomto PC je grafická karta RTX 2060, kde je napsáno, že má HDMI, DVI a DP port... nicméně na fotce je jen 2x DP... Jedná se o ilustrační foto? Ta karta je tam nějaká onboard na základové desce, nebo je tam dedikovaná a zabíra PCI-e sloty?

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info