BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: HUAWEI Y6 (2017) - Gold

Catalogue
HUAWEI Y6 (2017) - Gold - Mobile Phone

Questions and answers: HUAWEI Y6 (2017) - Gold

This page contains frequently asked questions about HUAWEI Y6 (2017) - Gold. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HUAWEI Y6 (2017) - Gold. They will be answered by our specialists.

Mám starší telefon Samsung GT S5610 a chci vědět zda můžu použít sim kartu do nového telefonu HUAWEI Y6 a nebo ji nějak upravit.

kolika jadrovy je procesor 4 nebo 8 nikde jsme to nenasla

Dobrý den. Mám tento mobil 3 dny a zjistil jsem že se nedá pripojit k PC. Zkoušel jsem snad úplně všechno i tovární reset.

Dobrý den,má telefon diodu na zmeškané hovory a zprávy.Děkuji

Dobrý den, jak je to, prosím, s NFC? V parametrech je uvedeno "ano", v diskuzi zde je "ne" ... mám tedy předpokládat, že tel NFC nemá? Mám to předpokládat i u jiných telefonů, které mi systém vyfiltruje jako "ano"? K čemu je takový filtr? :(

Dobrý den, mám mobilní telefon HUAWEI Y6 cca měsíc a naskytl se problém. Samovolně se vypl a nelze opět nastartovat. Nabytý byl na cca 50%, tedy nevím kde je problém. Za reakci děkuji.

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaký Typ Sim karty se dává do tohoto telefonu?Jestli micro Sim nebo Nano sim.Ptám se proto,protože na jiných strankách co jsem se dívala je napsáno že se musí dát micro sim,ale zde na stránce máte napsané že se musí dát Nino sim.

Dobrý den,mám tento telefon dva dny a nejde mi žádná aplikace přesunovat na SD kartu. Nezobrazuje se ani neaktivní okénko pro přesun. Je to normální či kde může být problém? Karta jinde funguje a je sformátovaná FAT 32

dobrý den, podporuje prosím tento telefon screen mirroring (na TV) či mirror share? děkuji

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jestli u mobilního telefonu jsou sluchátka? Za odpověď předem děkuji. Věrný Zákazník

123
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info