AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: Intel NUC 7i3BNK

Catalogue
Intel NUC 7i3BNK - Mini PC

Questions and answers: Intel NUC 7i3BNK

This page contains frequently asked questions about Intel NUC 7i3BNK. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Intel NUC 7i3BNK. They will be answered by our specialists.

Intel píše že podporuje tři monitory. předpokládám že přes Hdmi 2.0a jeden a přes to usb-c a Displayport dva najednou. Poradíte prosím na ty dva z usb-c kabely?

Obrázky by nebyly?

Dobrý den, rád bych si u Vás zakoupil toto zboží, jen si nejsem jist, jaký disk a pamět koupit. Ideálně 128Gb ssd a 4Gb ram. Hlavním požadavkem je nízká cena. Dokážete mi poradit? Děkuji

prosím o doporučení kabelu kterým bych z pc z usb-c dostal 4k 60 hz do hdmi 2.0. Výstup hdmi 2.0 co na pc je mám obsazený jednou televizí a tak bych chtěl přes usb-c zapojit druhou. Zásadní druhý dotaz, ponese to i zvuk? Displayport by ho měl umět ale aby to kabel podporoval..

Dobrý den, mohu použít tento pevný disk prosím? https://www.alza.cz/samsung-850-evo-120gb-d2413226.htm#popis

aky je tu port mini DP alebo klasicky DP 1.2?

Jaká skříň od firmy Adata je vhodná pro tento model tak aby bylo zajištěno pasivní chlazení? Adata dělá už roky skříně na NUCy a stačí vnitřnosti jen přendat. Bohužel tak malá firma napravuje chybu Intelu.

Tušíte prosím dostupnost konkurenčního Gigabite GB-EKi3A-7100? Je více méně podobný tomuto modelu Intel NUC, ale má pasivní chlazení. Vzhledem k tomu že mám předloňský model NUC a s hlukem aktivního chlazení mám problém, bych již nový model chtěl pouze s pasivním.

Je soucasti baleni VESA drzak? Dekuji

Dobrý deň, rád by som sa opýtal KDE je v tomto zariadení ten sľubovaný 2,5" SATA slot, podľa requirements by tam mal byť, návod je ale robený len pre M2 SSD... nevyzerá, že by tam niekde mohlo byť miesto na 2,5" !!!

12
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info