BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue

Catalogue
Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue - Laptop

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, sháním přenosný notebook, který by mi umožnil základní úkony jako využivání Wordu, internetu (občasný streaming) a využití pár základních aplikací jako Adobe Reader, prohlížeč fotografíí a Spotify (to je oopravdu zhruba tak všechno, co tam budu potřebovat :)) Postačí na toto Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Denim Blue? Mám konkrétně namysli hlavně jeho velmi limitující kapacitu - 32 GB. Můžete doporučit jakým způsobem lze kapacitu rozšířit? Pomůže toto rozšíření k možnosti instalace zmiňovaných základních programů či pouze k větší kapacitě pro ukládání souborů?

Dobrý deň, obsahuje toto zariadenie cortanu?

Dobry den, jiz jsem majitelem tohoto zarizeni. Dlouho jsem hledal a vsak nenasel k tomuto zarizeni primo pouzdro, brasnu. Je neco takoveho nabydce?Nebo musim toto resit pouzdrem, brasnou universal?Uvital bych neco s kapsami pro drobne prislusenstvi.Dekuji za pomoc.

vice pridam na hlasitosti, zvuk je zas prilis vysoko, nema hloubku. Dal by se zvuk nejak upravit-nastavit, nejaky myslim treba nejaky equalizer a pod. Dekuji (Omlouvam se, zprava se mi omylem rozlozila do dvou)

Dobry den, jsem u tohoto zarizeni velmi nespokojen s kvalitou zvuku. Zvuk neni syty-ostry, pokudv

Dobrý den, jsou údaje o frekvenci a o cache procesoru správně? Na oficiálních stránkách výrobce jsou uvedeny jiné hodnoty.

P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info