Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black

Catalogue
Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black - Laptop

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black. They will be answered by our specialists.

Zdravím, chtěl bych se zeptat, který z těchto dvou je lepší. Přijdou mi sice stejné, ale v porovnání je každý jiný. Lenovo IdeaPad 310-15IKB Black nebo Lenovo IdeaPad 310-15IKB White. Jde mi o to, aby mi rozjel i nějaké ty náročnější hry. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň. chcem sa spýtať ako je to teda s tou DVD mechanikou u modelu 80TV00A7CK. Jednoznačne má či nemá? Ďakujem.

Dobrý den, Mohl bych se zeptat jakou má rychlost čtení a zápisu HDD disk? Je možné přidat nějak další slot pro operační paměť? Děkuji za odpověď.

je tento notebook vhodný na strihanie videa a prácu s photoshopom a s programami adobe? ak nie aký notebook by bol na to vhodný do 700eur

a jaký typ RAM karty by spíš vyhovoval 2x4gb nebo 1x8gb nebo je to jedno ?

dobrý den má tento notebook další slot na RAM kartu ?

Dobrý den, mám problém, protože nevím jak vysunout DVD mechaniku.Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den chci se zeptat jestli výměna grafické karty je u tohoto notebooku možná ?

Chtěl bych se zeptat jestli tento notebook utáhne hry jako:overwatch origins edition,injustice gods among us,batman arkham asylum,need for speed rivals(atd...) pokud ano, tak na jakou grafiku?

Dobrý deň chcem sa spýtať na aké detaily utiahne CS:GO,Rocket League?

123...
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info