BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: Lenovo Yoga 530-14ARR Onyx Black

Catalogue
Lenovo Yoga 530-14ARR Onyx Black - Tablet PC

Questions and answers: Lenovo Yoga 530-14ARR Onyx Black

This page contains frequently asked questions about Lenovo Yoga 530-14ARR Onyx Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Yoga 530-14ARR Onyx Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, dá se na tento notebook instalovat programy msi / exe? Čtu že Windows S neumí instalovat programy.

Dobrý deň, je ešte možné dokúpiť k tomuto notebooku nabíjačku? Ďakujem

Dobrý deň . Chcem sa opýtať , či sa dá do tohto notebooku dokúpiť ,resp. vymeniť grafická karta a pamať RAM (mám 4 a chcem dokúpiť ešte 8) .Poprosil by som Vás aj o to ,aby ste mi zaslali link ,kde tieto produkty na Vašej stránke zoženiem ... Dakujem za odpoved

Dobrý den, vlastním tento notebook, a chtěl bych do něj přidat paměť. Můžete mi nějakou doporučit? A můžu si jí přidat sám, aniž by došlo k porušení záruky?

Dobrý deň, má tento NB druhý slot pre RAM? Za odpoveď ďakujem.

Dobrý ďeň, utiahne tento NB hru Roblox? Za odpoveď ďakujem.

Dobry den, je soucasti dodavky i aktivni pero? Petr Košec

dobrý den, je možné rozšířit ram a zvetsit disk? děkuji

Dobrý deň, je možné rozšíriť operačný pameť a vymeniť SSD disku za vačsiu? Notebook obsahuje win10 či win10 S? Ďakujem!

dd. koupil sem uplne novy yoga 530 14 ARR a neustale mi pada windows při prohlizeni internetu. na modrou smrt nevim jestli je to normalni nebo jen nejaka chybna aktualizace . jestli mi poradite (napr. ze se jedna o bezny probléma jake ma reseni). pristroj mam cca 5. den a dela to od zacatku pouzivani. mam strach reklamovat a byt zas bez pc .diky za jakoukliv radu ci informaci o problemu. dekuji

12
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info