AD elektro Star Wars

Diskuze k Microsoft Lumia 950 LTE

Zobrazit katalog
Microsoft Lumia 950 LTE - Mobilní telefon

Diskuze k Microsoft Lumia 950 LTE

Na této stránce najdete dotazy týkající se Microsoft Lumia 950 LTE, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Microsoft Lumia 950 LTE teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Microsoft Lumia 950 LTE váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den,vlasním lumia 710,kdybych chtěl koupit tento telefon mohl by být použít na protiprodej,když mam včetně krabice?

Koupil jsem u vás Lumii 950 a zdarma k ní následně dostal display dock pro funkci continuum. Mám stolní počítač s monitorem propojený kabelem HDMI. Potřeboval bych k tomuto monitoru mít trvale připojen kromě PC i telefon přes display dock, aniž bych musel kabel přepojovat do druhého zařízení. Tedy aby bylo vše trvale propojeno kabely a já abych mohl přepínat, ze kterého si přeji právě vidět signál na monitoru. Pokud by to bylo možné připojit telefon při zapnutém PC a nějak si to přepnout, bylo by to nejlepší. Stačilo by ale, abych prostě nechal PC vypnutý, připojil telefon a po skončení opět odpojil telefon a zapnul PC. Je to možné? Dá se u vás potřebné koupit? Děkuji. Miloslav Neužil

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací