AD den dětí AD den dětí

Questions and answers: Niceboy HIVE 3 Aura ANC

Catalogue
Niceboy HIVE 3 Aura ANC - Wireless Headphones

Questions and answers: Niceboy HIVE 3 Aura ANC

This page contains frequently asked questions about Niceboy HIVE 3 Aura ANC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Niceboy HIVE 3 Aura ANC. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, zajímalo by mne jestli sluchátka mohu připojit k bluetooth verze 4.0 nebo 4.2 ?

Dobrý den. Se sluchátky jsem spokojen, jediný problém nastává při pokusu o úplné vypnutí sluchátek. Pokud dlouze podržím prostřední tlačítko, sluchátka zahrají odpojovací melodii, přestanou hrát a přepnou se do "StandBy" režimu, kdy sice nejsou připojena, ale pořád na nich svítí zelená stavová dioda. V tomto "standBy" režimu zůstanou cca tři dny a úplně se vybijí, i když je nepoužívám(nepřipojím). Lze sluchátka vypnout tak, aniž by se po vypnutí vybíjela?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaké je zpoždění přenosu zvuku u těchto sluchátek, aby např. při sledování filmů nebo při hraní her nebyl zvuk o něco "posunut" vůči obrazu. Děkuji

Dobrý den můžu se zeptat mají tyto sluchátka nějaký stupeň krytí proti vodě? Děkuju za odpověď.

Sluchátka jsou skvělé ale vždy když jsou sluchátka na 50% tak začnou vydávat signál že má nízkou baterii a mě to vytáčí, šlo by to nějak spravit?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je normální, že sluchátka přestanou hrát ve vzdálenosti větší než půl metru od televize, ke které jsou připojené nebo jestli je to chyba sluchátek?

Dobrý den, mouhu se zeptat kdybych používal sluchátka k počítači přes 3,5 jack, tak jestli se budou sluchátka pořád nabíjet a jestli nebudou šumět. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, lze sluchátka připojit k televizi tak, aby jeden člověk sledoval TV se sluchátky a druhý zároveň bez sluchátek? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné sluchátka používat propojené přes kabel i po vybití?

Dobrý den, mám v plánu si tyto sluchátka zakoupit, akorát bych potřeboval vědět, zda se mikrofon dá použít také například na aplikace jako discord, či voice chat ve hrách? A také jakou má kvalitu?

123
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info