MS hokej LEGO soutěž

Questions and answers: Nokia 5 Copper Single SIM

Catalogue
Nokia 5 Copper Single SIM - Mobile Phone

Questions and answers: Nokia 5 Copper Single SIM

This page contains frequently asked questions about Nokia 5 Copper Single SIM. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Nokia 5 Copper Single SIM. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, můžete mi doporučit obaly na tento telefon? Děkuji

Dobrý den, je dané zboží nové v orig. balení, a nebo je rozbalené/použité? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete mi prosím prozradit, jak na telefonu ukončit hovor? Jakmile vytočím číslo, obrazovka zčerná a nedá se s tím dál už nic dělat. Přerušit vytáčení nejde. Když s někým mluvím, musí zavěsit on. Já hovor neukončím, jelikož obrazovka je černá a na nic nereaguje, tlačítka zboku taky nereagují. Co s tím? V návodu k tomuto nic uvedeno není. Je tam jak hovor začít, ne jak ho ukončit.

Dobrý den, nedávno jsem u Vás zakoupila tento telefon. Mám s ním trochu problém - ten telefon vydává divné zvuky, nevím, jak to mám krátce popsat. Je to něco jako "tudu-du". "Tudu-du". Krátce, nepravidelně. Ne příliš nahlas. Je to naprosto nezávislé na běžících aplikacích, na vypnutém/zapnutém zvuku, na módu nerušit. Včera se mi to stalo uprostřed noci, popravdě je to dost otravné. Nevím co s tím mám dělat. Máte s tím nějakou zkušenost? Bojím se, že je například nějaká závada v baterii apod. k reklamaci se zatím uchylovat nechci

Dobrý

Dobrý den, má tento mobil i světlo (nevím, zda popisují funkci správně, prostě baterku)? Děkuji za odpověď 😉

Dobrý den, zakoupila jsem tento mobil jako dárek. Po rozbalení neobsahuje návod jen mobil,sluchátka,nabíječka. ( úž se nám to stalo při koupi stejného mobilu ale jiné barvy) Mobil jsem tak nějak bez toho nastavila. Bohužel při volání ,vytočení čísla se displey vypne, ale stále vyzvání, hovor běží, nejde vypnout přes display. I tento problém byl u předchozího mobilu stejného typu. To nám bylo řečeno že ho máme vrátit že jde o závadu.Vracela jsme ve lhůtě 14 dní od koupení.

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info