Questions and answers: Panasonic SC-PMX82EG-S Silver

Catalogue
Panasonic SC-PMX82EG-S Silver - Microsystem

Questions and answers: Panasonic SC-PMX82EG-S Silver

This page contains frequently asked questions about Panasonic SC-PMX82EG-S Silver. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Panasonic SC-PMX82EG-S Silver. They will be answered by our specialists.

Lze připojit mikrofon?

Dobrý den. Jsem laik a mám starý gramofon s předzesilovačem, který chci zapojit do tohoto Panasonicu. Podle odpovědi výše to má jít přes redukci z jacku na na cinch konektory, pro které je tedy asi vzadu ten „linkový vstup“. Ale opravdu bude gramofon (s předzesilovačem) v tomto systému hrát? Není potřeba, aby tam byl ještě nějaký zesilovač? Děkuji.

Dobrý ten Panasonic ma impedanci 3 ohmu dělá se 4,6 a 8.Jedná nějakou novou technologii zesilovače.Nebude to hrát zkreslene pri takové nízké impedanci?

A český návod na všechny funkce není??? Alespoň v krabici jsem nic nenašel.

Lza napojit gramo přes jack?

Jak jsou dlouhé kabely k repro? Příoadně jaké jsou vhodné dokoupit na prodloužení?

Dobrý den, jak jste spokojeni s kvalitou tunerů DAB+ a FM? Já jsem na DAB+ naladil cca 14 stanic, ale signál byl velice mizerný, že každou chvíli vypadával zvuk. Na FM jsem naladil jednu jedinou stanici. Je možné, že se jednalo o vadný kus - vrátil jsem ho. Nyní zvažuji jestli objednat znovu, protože zvukově mi vyhovuje.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Panasonic SC-PMX82EG-S a Panasonic SC-PMX80EG-S ? Aspoň dle parametrů mi přijdou stejné, rozdíl v ceně cca 1tisíc Kč, děkuji za odpověď.

Dobrý den, na obrázkách je typ bez docku pro Apple zařízení, ale i s dockem. Je to matoucí. Má tento typ dock?. Děkuji

P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info