MS hokej LEGO soutěž

Questions and answers: Pioneer SE-MS7BT-T Brown

Catalogue
Pioneer SE-MS7BT-T Brown - Wireless Headphones

Questions and answers: Pioneer SE-MS7BT-T Brown

This page contains frequently asked questions about Pioneer SE-MS7BT-T Brown. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Pioneer SE-MS7BT-T Brown. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, je možné propojit sluchátka (Pioneer SE-MS7BT-T) se zařízením také tím microusb kabelem, který je primárně určen na nabíjení sluchátek, a ne jen Bluetooth?

pamäťová pena?

Dobrý den, mají sluchátka Bluetooth 5.0? díky za odpověď

Nejdou mi sparovat s PC Win 10. Netusite kde by mohl byt problem? Pres kabel hraji hrozne potichu. Uz nevim kde delam chybu...

Dobry den Chcem sa spitat ci pojdu tieto sluchatka spojit s TV LG 43 um 7500 cez bluetooth kedze maju verziu bluetooth 3,0

Pro všechny kdo měl potíž se spárováním s dalším zařízením. Sluchátka se spojí jen s jedním zařízením. Pro připojení s dalším zařízením je musíte odhlásit s původního zařízení či resetovat podržením tlačítka na zapnutí sluchátek po dobu asi 5 sekund. Ozve se tón a dioda bliká červeně. Potom jsem přes NFC spároval sluchátka s novým telefonem.

Dobrý den, čím se liší K od T myslím jak je model sluchátek tak na koncí je - K nebo - T a čím se títo modely od sebe liší? máte dvě modely na prodej ale ja bi jsem chtěl vzít tu která je maximálně vybavená! vlastně přemýšlím o tom protože ja mam zájem o prostorový zvuk 7.1 tyto sluchátka bohužel to nemají... ale klidně bi sem je vzal pro začátek. děkuji

Dá sa u vás na tieto sluchátka dokúpiť preprave púzdro?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde může být problém. Sluchátka se mi v pohodě spárují se starým telefonem Xiaomi redmi 5 plus, ale nový telefon Xiaomi Mi 9T Pro špatně hledá a když najde odmítá se spárovat.

Dobrý den, Notebook Lenovo a nové Xiaomi 8 mi nechce sluchátka vůbec nalézt. Je možná nějaká náprava? Děkuji.

12
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info