Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: ROHNSON R-9010

Catalogue
ROHNSON R-9010 - Air Dehumidifier

Questions and answers: ROHNSON R-9010

This page contains frequently asked questions about ROHNSON R-9010. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ROHNSON R-9010. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň. V návode som čítala, že raz za rok treba vymeniť filter. Dá sa u Vás zakúpiť alebo by ste mi vedeli poradiť kde? Ďakujem

Dobrý den, potřebuji vysvětlení. Jakmile zapojím odvlhčovač do el. sítě, nesvítí indikátor provozu, ale odvlhčovač vypadá jako by pracoval - je hlučný a fouká. Jakmile ale zmáčknu zapínací tlačítko, přístroj ztichne a vypadá, jako by se nic nedělo. Indikátor provozu ale svítí. V manuálu se píše, že po zapojení do el. sítě je přístroj v pohotovostním režimu, ale jak už jsem psal, vypadá to spíš jako by byl zapnutý. Otázka zní: Když indikátor svítí, je to v pohotovostním režimu nebo zapnuté? Dále se v manuálu píše, že nastavování časovače se dělá pomocí tlačítka na vlhkost, přitom tohle tlačítko nereaguje. Můžete mi s tímto pomoci? Děkuji.

Dobry den, zhanam adsorpcny odvlhcovac do nevykurovanej garaze. Pri ziadnom z ponukanych odvlhcovacov nespominate metodu odvlhcovania. Mozte to doplnit alebo poslat aspon zoznam, ktore su adsorpcne a funguju aj pri nizkych teplotach?

Kde lze prosím zakoupit náhradní filtr? Který je to typ? Děkuji.

Dobrý den, jak je to se zárukou na 5 let, přístroj jsem zakoupil, ale všude se píše o záruce pouze 2 roky. Děkuji

Dobry den chcem sa spytat kde najdem fakturu k vyrobku ktoru mozem pouzit napr.k reklamacii.Pri vyrobku ziadna nebola ani stiahnut z emaila sa mi neda.Dakujem

P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info