AP+ slevy v app Pampers

Questions and answers: RugGear RG160

Catalogue
RugGear RG160 - Mobile Phone

Questions and answers: RugGear RG160

This page contains frequently asked questions about RugGear RG160. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about RugGear RG160. They will be answered by our specialists.

Jak se nechá nastavit led dioda u foťáku na svícení jako baterka a aby to šlo nastavit na ten boční tlačítko PTT?

Jak se nechá nastavit dioda na svícení?

Hello, does its android version support whatsapp? Thanks!

Dobrý deň, má tento telefón pripojenie na internet? WiFi, či dátové pripojenie?

Dobrý den! 1. Rád bych věděl, jestli má tento telefon přehrávač skladeb ve formátu MP3, nikde se to neuvádí. 2. Potom by mě zajímalo, jestli se dají MP3 skladby přiřadit k jednotlivým kontaktům jako vyzváněcí melodie? 3. Dál by mě zajímalo, jestli se dají ke kontaktům přiřadit fotografie z paměťové karty? 4. A nakonec by mě zajímalo, jestli když mi někdo volá, zobrazí se fotografie a jméno volajícího? (Naposled jsem totiž koupil přítelkyni telefon u kterého nelze přiřadit nic a když jí někdo volá, vidí akorát telefonní číslo bez jména, takže vůbec neví kdo jí volá.)

Dobrý den, je možné stáhnout a pouzivat Messenger od FB?

Dobrý den, chtěl bych vědět, jak telefon zvládá mapy.cz + gps fixaci. Dále by mě zajímal idos, počasí a Whatsapp s Viberem. Děkuju za odpovědi. Má někdo zkušenost. Bohužel jsem žádné kloudné recenze na netu nenašel, ale telefon se mi moc líbí.

Dobrý den, má tento telefon možnost zvětšování písma?

Bude hrát rádio i bez připojených sluchátek a má tento telefon zvětšování písma?

Parametry a specifikace: Operační systém: Bez operačního systému Software: Operační systém: Android Nástavba: čistý Android Tak jak je to?

12
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info