MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: SIEMENS ED811FQ15E

Catalogue
SIEMENS ED811FQ15E - Cooktop

Questions and answers: SIEMENS ED811FQ15E

This page contains frequently asked questions about SIEMENS ED811FQ15E. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about SIEMENS ED811FQ15E. They will be answered by our specialists.

Dobry den, V prislusenstve ku doske Siemens su diely Bosch (potrubia odvodu vzduchu). Su kompatibilne navzajom, alebo je to chyba na stranke?

Dobrý den, ráda bych věděla, jak se u této desky řeší odsávání. Je vyvedeno ven skrz zeď nebo jakým způsobem se odsávání řeší. Prohlédla jsem si obrázky nákresů a je vidět, že lze řešit ven a zřejmě nějak pod linku směrem do kuchyně. Moc mi to nedává smysl. Můžete mi to prosím vysvětlit. Děkuji Jana Sedláčková tel: 739 377 206

Dobrý den, mohli byste uvést technické podrobnosti k odsvači par zabudovaném ve varné desce? Jaký má výkon, kolik má rychlostí, jakou má hlučnost, zapíná se automaticky, nebo manuálně a pod.

Is this air duct (BOSCH HEZ9VDKR0) compatible with this cooktop?

Dobrý deň. Dá sa pri tejto indukčnej jednotke vyviesť odsávanie priamo von cez stenu? Alebo je tam potrebné dodržať nejakú minimálnu vzdialenosť potrubia pokým sa to vyvedie von. Linku mám hneď pri stene (nie v ostrovčeku) a vedel by som vyviesť odsávanie prakticky okamžite von (potrubie by malo cca 60 cm po klapku na stene. Ďakujem za odpoveď. Robo.

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info