MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: STX KN95, 5 pcs

Catalogue
STX KN95, 5 pcs - Respirator

Questions and answers: STX KN95, 5 pcs

This page contains frequently asked questions about STX KN95, 5 pcs. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about STX KN95, 5 pcs. They will be answered by our specialists.

Koupil jsem 5 balicku respiratoru STX KN95/FFP2. V kazdem balicku je 5 kusu. To, co jsem obdrzel, neodpovida popisu na strankach produktu. Podle popisu jde o ochrannou masku. A neni uvedena znacka CE a kategorie PPF2. Navod neni v cestine. Udelal jsem porovnani na propustnost chloru. Z pohledu velikosti molekuly je jeho molekula srovnatelna s velikosti COVID-19. Jako referencni kus jsem pouzil respirator PPF2 a PPF3, chirurgickou rousku a doma usitou rousku z dvou vrstev latky. Obe rousky jsem se snazil radne utesnit, tak aby sel vzduch pouze pres material. Dodana maska je pravdepodobne na urovni chirurgicke rousky a nedosahuje parametru FFP2. Tedy nechrani jejiho nositele, ale pouze jeho okoli. Zda se, ze cena vyrobku je premrstena vzhledem ke kvalite ochrany proti COVID-19 a i formace o produktu jsou zavadejici. Zadam o vymenu zbozi.

Dobrý den, na kolik použití je, prosím, respirátor určen? Lze ho opakovaně sterilizovat?

Dobrý den. Respirátory jsem koupil na podzim a teď na ně došla řada. Po nasazení smrdí a prakticky je nejde použít. Je možné ten smrad něčím odstranit?

Dobry den, je to vhodne aj do lietadla?

Dobry den, je to vhodne aj do lietadla?

Dobrý den, kde je prosím na výrobku respirátoru STX uvedena expirační doba? Jediné datum , které je v krabičce (5ks) uvedeno na jakési kartičce je zřejmě datum výroby 2020-03-15. Navíc je to popsáno pouze v čínštině. Expirační doba by měla být vytištěna na obalu a ne na volně ložené kartičce, kterou lze bez problému vyměnit.

Dobrý den na jaký dlouhé pouzití se necha pouzivat a lze znovu sterilizovat a jak dekuji za odpověd.STX respirátor KN95 / FFP2 - 5ks

Kolikrát se může respirátor použít

Kdo je výrobcem?

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info