BOOST JBL LEGO soutěž

Questions and answers: TP-LINK TL-WA801ND

Catalogue
TP-LINK TL-WA801ND - Wireless Access Point

Questions and answers: TP-LINK TL-WA801ND

This page contains frequently asked questions about TP-LINK TL-WA801ND. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about TP-LINK TL-WA801ND. They will be answered by our specialists.

Dobrý den Umožňuje toto zařízení regulovat výsilaný výkon wi-fi? Pokud ne, můžete mi nějaký doporučit? Děkuji

Dobry den. Je moznost u tohto AP ho pouzit ako wifi extender, pri com by vysielal wifi signal pre mobilne zariadenia a zaroven by som pripojil cez LAN 1x PC? Cize potrebujem internet aj pre wifi zariadenia aj pre zariadenie cez LAN. Router ktoreho wifi signal potrebujem rozsirit je starsi VIGOR 2700VGST od telekomu, tento fungoval s malym d-link extenderom, bude aj s tymto TP-LINKom? Dakujem.

Zdravím dá sa prepnúť WAN na LAN rad by som ho pripojil k ďalšiemu routru Ďík

Dobry den, jakym typem poe lze napajet toto ap. Potreboval bych 48V 802.3 af nebo at

Dobrý den, nevíte prosím, zda-li lze pořídit wifi router s funkcí klient, který bude následně přidělovat adresy přes DHCP? Děkuji

Dobrý deň, aké napájanie má zariadenie? 5V, 9V alebo 12V? (potrebujem vedieť kvôli dĺžke napájacieho kábla pre PoE) Akú veľkú má pamäť RAM? aspoň 64MB? Akú veľkú má Flash pamäť? aspoň 8MB? Procesor je tam MediaTek alebo Atheros? WIfI Chip je tam MediaTek alebo Atheros? Prípadne aká verzia vX.Y routra to je aby som si to vedel vygoogliť?

Dobrý den,mohu se zeptat proč nemám v menu nastavení Bridge/Ap? NA youtube to ostatní normálně mají,jen já ne..Potřebuji propojit kabelem 2 routery a byl jsem ujištěn,že to lze.

Dobrý den, umí AP multi SSID?

Dobrý den. Potřebuji přijímat WiFi signál na druhé straně domu tzn. mám na jedné straně domu WiFi router, ale potřebuji vytvořit druhou síť na druhé straně domu a nechci tahat kabel. Umí tento router přijímat WiFi a vytvořit dále svou vlastní síť kabelem a WiFi?

Dobry den chcem sa spitat : mam dsl tp-link rooter a chcel by som knemu dokúpiť tento typ či je možné ho nastaviť tak aby sa správali spoločne ako jedna wifi ,a či ho treba pripojiť na lán kabel alebo vie vnímať a zároveň odosielať wifi signál Dakujem

12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info