MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: TP-LINK TL-WPA8630P

Catalogue
TP-LINK TL-WPA8630P - Powerline

Questions and answers: TP-LINK TL-WPA8630P

This page contains frequently asked questions about TP-LINK TL-WPA8630P. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about TP-LINK TL-WPA8630P. They will be answered by our specialists.

Dobry den. Je mozne dodat nejnovejsi 8631P? Jedna se o novou verzi s lepsim chlazenim.

Dobrý den, mohu toto zařízení zapojit do již existující sítě powerline adaptérů, kterou jsme již v minulosti zde zakoupili s označením WPA7510 KIT jako třetí zásuvku? Budou vzájemně kompatibilní? Děkuji

Zháňam najvýkonnejší (z hľadiska dosahu) wifi extender. Dnes som si u vás kúpil TP-LINK RE200 AC750 Dual Band, ale jeho výkon je v rámci bytu príliš slabý. Ktorý iný model má silnejší výkon z hľadiska dosahu v podmienkach železobetónových stien paneláku? Ako tento extender funguje? Musí byť pri routeri v byte nejaké "dvojča", do ktorého z routeru zapojím kábel LAN, alebo je to plne samostatný product, ktorý pracuje len s odchyteným wifi signálom? Kúpil som si TP-LINK RE200 AC750 Dual Band, ale s ohľadom na nutné umiestnenie zariadenia príliš ďaleko od spálne v nej mám wifi len s jednou čiarkou. Pomohol by takýto model? Aj keď samotná priama vzdialenosť v byte medzi routerom a najvzdialenejším miestom je max 15 m, sú tam železobetónové panely a teda množstvo prekážok. Hľadám riešenie s najsilnejším zosilnením wifi signálu v paneláku. Tento produkt, alebo niečo iné?

Dobry den, prodavate verzi 2.0, tzn. bude v budoucnu podporovat funkci OneMesh? Dekuji

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info