Omlouváme se, nákup na Třetinku není z důvodu plánované údržby momentálně možný.

Questions and answers: VisionBook 14Wg Plus

Catalogue
VisionBook 14Wg Plus - Laptop

Questions and answers: VisionBook 14Wg Plus

This page contains frequently asked questions about VisionBook 14Wg Plus. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about VisionBook 14Wg Plus. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, má tento NB lesklý či matný display? Díky.

Dobrý den, po instalaci čistých Win10 se nechytá zvuk, nemáte někdo podobný problém?

Dobry den, je mozne tento notebook v alze objednat spolu aj s vhodnym ssd diskom a s kompletnou instalaciou priamo u vas ?

Zdravim dokaze tento stroj spustit footbal manager 19 nebo treba euro truck 2 potrebuju to na cesty dekuju

utáhne tento notebook GTA San Andreas multiplayer? předem děkuji

Dobrý den, prosím vás, je možné si inštaláciu ssd disku objednat u vás v alze ? Prípadne neporuší sa inštaláciou ssd disku záruka ? Je sd karta na zvýšenie kapacity potrebná za predpokladu že si k ntb dokupim ssd disk a neplánujem na ntb nič ukladat skôr ho iba používat na administratívu a web prehliadanie ?

Má tento model podsvícenou klávesnici? A jaký druh paměťových karet a maximální kapacitu příjímá na rozšíření úložiště?

Prečo k značke umax nepredávate náhradné nabíjacie adaptery? Potrebujem 12V/2,5A pre 14WA PRO, notebook som si zakupil u Vas ale nahradný adapter si musím asi inde :/ Koncovka na adapteri je dost atypicka a nepasuje na neho ziadna univerzalna nabijacka, co som skusal.

Super pc na cesty doporucujem baterka skoro 12hod na internete a na filmy 9hodin aj 22min ssd 2280 do velkosto 2tb da sa doplnit pamat 32gb flash max na fotky pouzivam 512gb super klobuk dole aj lacne notbuky su niekedy lepsie nez tie drahsie

programatorsky dotaz, kdyz vymenim disk za SSD bude mi slusne bezet Eclipse IDE vyvoj v Jave i s Celeronem?

123
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info