Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Diskuze k VOONO Indigo (100 g)

Zobrazit katalog
VOONO Indigo (100 g) - Henna na vlasy

Diskuze k VOONO Indigo (100 g)

Na této stránce najdete dotazy týkající se VOONO Indigo (100 g), na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu VOONO Indigo (100 g) teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k VOONO Indigo (100 g) váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobry den, bude do ponuky zaradeny odtien Light Ash Brown? Dakujem.

Dobrý den, zřejmě budu alergická na klasické barvy. Už 2krat jsem dobarvovala vlasy u kořínků a nechytlo to. Můžu vyzkoušet vaši henu na odrosty? Co se stane, když samozřejmě přetáhnu na barvený vlas? Může vzniknouti nějaká reakce? Předem děkuji za vaši odpověď

dobry den preco ste staihli z vyroby len voono odtien wine red? Nebol vobec vypredany, mali ste tu niekolko ks a zrazu je vyradeny. Je nejake nebezpecenstvo z tejto farby ked ste ho stiahli? Obsahuje nieco nebezpecne, co vyvola alergiu?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací