PET AD homeoffice

Diskuze k XAVAX "Milla"

Zobrazit katalog
XAVAX "Milla" - Kuchyňská váha

Diskuze k XAVAX "Milla"

Na této stránce najdete dotazy týkající se XAVAX "Milla", na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu XAVAX "Milla" teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k XAVAX "Milla" váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den. Před pár dny jsme si pořídili tuto váhu a na spodní straně chybí krytka na baterii. Nemáte skladem nějakou rozbitou váhu, že bysme si to z ní vzali? Reklamace by podle mě obnášela likvidaci a výměnu, což mi přijde škoda, když jde o takovou prkotinu. Pokud to čte někdo, komu váha dosloužila, klidně napište.

Našroubovaná plocha na váze je nakřivo.

Po prvním zapnutí vše šlapalo. Po druhém zapnutí se zobrazila hláška "out2" - nyní se zobrazuje při každém zapnutí. Co s tím?

Po zapnutí se na displeji zobrazí ------ a nereaguje na žádné z tlačítek. Vyzkoušeno několik baterií, bez úspěchu. Netuší někdo, co by to mohlo být? Váha je čerstvě vybalená a za ty peníze ji ani reklamovat nebudu (zkrátka levný plastový šmejd), jen mě zajímalo, jestli se s tím už někdo setkal :-) Děkuji za případnou odpověď!

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací