MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Zalman ZM-HPS500

Catalogue
Zalman ZM-HPS500 - Gaming Headphones

Questions and answers: Zalman ZM-HPS500

This page contains frequently asked questions about Zalman ZM-HPS500. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Zalman ZM-HPS500. They will be answered by our specialists.

Zdravím, není mi jasné, jak si mám vyfiltrovat ta sluchátka, která mají na ovládání hlasitosti vypínač mikrofonou. Spousta sluchátek s mikrofonoem a "ovládáním hlasitosti" má pouze potenciometr na hlasitost, ale jen některá mají na ovladači přepínač k vypnutí/odpojení mikrofonu. JAK mám taková sluchátka rozeznat od ostatních, když to v popisu není uvedené a na obrázcích (kde by se to dalo okouknutím ovládání alespoň přibližně zjistit) prakticky zásadně ovládání nezobrazujete? (zato "opravdu zajímavé a užitečné" věci, jako krabice sluchátek běžně - miliony lidí jistě při používání sluchátek koukají u vytržení místo na monitor na jejich krabici, zato asi nikdo nepotřebuje občas rychle odpojit mikrofon a je SAKRA rozdíl, jestli to jde udělat blskově jedním hmatem NEBO se velezdlouhavě proklikávat do ovládání Windows o nutnosti shodit na panel fullscreen aplikaci nemluvě). Takže - JAK na to? Nebo žádná taková sluchátka nemáte v nabídce? Děkuji za odpověď.

Dobry maju 2x3.5mm jack alebo 1x 3.5mm jack???

Majú tieto slúchdlá prestorovi zvuk?

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info