PET PET

Diskuze k Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple

Zobrazit katalog
Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple - Notebook

Diskuze k Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple

Na této stránce najdete dotazy týkající se Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Lenovo IdeaPad 320-15IKBN Plum Purple váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je možnost za příplatek nechat zvětšit ssd disk na 256?

Dobrý den, má tento notebook českou klávesnici? Děkuji.

Dobrý deň, Ak táto verzia nemá dvd mechaniku je možné na jej miesto pripojiť ďalší pevný disk ? V popise nižšie uvádzate že ntb má dedikovanú grafickú kartu NVIDIA GeForce 920MX. Je to pravda ? Pretože žiadna iná stránka ktorá má tento ntb pod produktovým číslom 80XL0361CK neuvádza, že by daný ntb obsahoval okrem integrovanej grafickej karty aj dedikovanú ! Ako to teda je ? Ďakujem

Na fotke je opticka mechanika (DVD) ale je písané že ju nema,tak má či nie?

V krátkém popisu je 128 GB SSD, v parametrech 256 GB SSD, co platí?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací