Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze 24" Samsung C24F396

Zobrazit katalog
24" Samsung C24F396

LCD monitor prohnutý, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9, 4ms, FreeSync, 250cd/m2, kontrast 3000:1, HDMI 1.4, VGA, sluchátkový výstup, VESA

4,8
Hodnotilo 45 uživatelů
5 38x
4 4x
3 2x
2 1x
1 0x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Marcel, Bruntál 07.12.2019
Cena Velikost prohnutí Za ty peníze výborný kup
Marcel, Bruntál 17.11.2019
Cena Velikost prohnutí Za ty peníze výborný kup Nic
Petr, České Budějovice 7 28.09.2019
Cena - výkon
Petr, Kralupy nad Vltavou 1 27.05.2019
Bez výhrad
Marcel, Bruntál 12.03.2019
Cena Velikost prohnutí Za ty peníze výborný kup Nic
Tomáš, Chomutov 23.01.2019
Za ty penize je to dobra koupe Zadne problemy z nastavenim ani pripojenim Nenasel jsem nic
Zakaznik, Praha 8 11.12.2018
cena cena cena žádné
Simona, Ostrava - Nová Ves 01.12.2018
výborný obraz
Mojmír, Praha 28.04.2019
Pro člověka, co měl doposud x let starý monitor (konkrétně 22" T220HD), velký upgrade. Za ty peníze naprosto skvělý monitor. Na černé barvě je znát nerovnoměrné podsvícení, ale pořád lepší, než je moje zkušenost s levnějšími TN panely.
Jakub, Vamberk 14.01.2019
Cena Uživatelské nastavení AMD freesync Herní režim Zakřivení Pěkné barvy i ostrost široký stojan, monitor zabírá dost místa
Zakaznik 03.01.2019
Mam krátce. Zatím 100% spokojenost. Menu přimo v monitoru není v češtině. Anglicky, Polsky, Rusky, Činsky, atd....
Michal, Praha 9 - Hostavice 06.01.2019
cena zaoblený monitor je příjemný pro oči HDMI kabel v balení málo syté barvy malá ostrost plastové tělo svíticí diodka
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi