Ujíždíme na zimních sportech Stormred

Recenze 27" AOC 27G2U Gaming

Zobrazit katalog
27" AOC 27G2U Gaming - LCD monitor

Recenze 27" AOC 27G2U Gaming

Zajímají Vás názory a recenze na 27" AOC 27G2U Gaming? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 72 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 27" AOC 27G2U Gaming. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 27" AOC 27G2U Gaming i vy.
6 590,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Jakub, Bohumín 1 12.02.2020
Za tu cenu perfektní monitor. Pro někoho může být FullHD rozlišení na 27 palcích málo. Osobně sedím cca 50 cm od obrazovky a rozlišení i velikost mi zcela vyhovuje. Podrobné recenze 24" verze: https://www.youtube.com/watch?v=6MHdeDv9bqI https://pcmonitors.info/reviews/aoc-24g2u-24g2/
Skvělé barvy Vysoký kontrast 1500:1 (běžně u IPS je 1000:1) Kvalitní zpracování Velmi nízký až neexistující ghosting Robustní zcela nastavitelný stojan Nízká cena Zabudované USB IPS glow v rozích (problém snad všech IPS monitorů), viditelný však jen na černých barvách, pro mne však velmi malý zápor Chce to trošku zvyk na ovládání, většině lidí stačí nastavit jen jednou, takže opět malý zápor
Tomáš, Pozdeň 21.02.2020
Super obraz a za tu cenu je to pro mě super, krásné barvy a suprově se na něm hraje
Matěj, Kravaře 15.02.2021
Monitor mám týden zakoupeny již týden a jsem s ním velmi spokojen. Škoda že tento monitor vyrábějí s reproduktory, kdyby tam nebyly mohl být levnější.
Velikost Kvalita obrazu Barvy Plynulost Stojan Možnosti přízpusobení naklonění atd Tlačítka mohly být lépe dostupné a lépe stačitelné
Jan, Starý Kolín 23.06.2020
Robustný a těžký monitor, jen tak se nepřeklopí.
Stanislav, Praha 31.03.2020
krasnej obraz
Jiří, Tábor 17.03.2021
Parádní monitor Nic
An 22.02.2020
Přestup z 60 hz na 144hz je vidět a lze i pocitově rozeznat. Skvělé provedeni téměř bez rámečků. Pěkný design a červená tomu monitoru sedí. Krásné barvy a kontrast po doladění. Přijatelná cena za cena, výkon ☺️ Po 3 dnech od koupě úplně nového monitoru se ukázal dead pixel.
Radim, Příbram 30.12.2020
Cena 144HZ(pokud to vaše grafická karta zvládne) Barvy Polohovatelnost Tenké rámečky Připojení:USB 4x,DisplayPort,HDMI. Kabely v balení HDMI, DisplayPort Horší ovladání menu na monitoru mám na mysli tlačítka nastavit Velký jas,ale v menu se to dát nastavi.
Miroslav, Havířov-město 10.12.2021
Hned po vybalení byl viditelný mrtvý pixel(y), po pár měsících při 100+ Hz došlo ke ztrátě obrazu a bylo nutno monitor reklamovat.
  Ovládací tlačítka jsou velice malá
Vendelín, Liberec 30.04.2021
G-Sync kompatibilní pouze FHD při fullscreen black viditelný backlight bleeding
12
 
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací